Servicekoordinator

Servicekoordinator

Veolia växer och till vår kund- & administrationsservice söker vi nu en Servicekoordinator!

Veolia är världsledande inom stabila och driftsäkra vattenlösningar. Inom vårt verksamhetsområde Utility Solutions hjälper vi våra kunder med hela vattenreningskedjan, eller delar av den - som vattenverk, reningsverk och avloppsledningsnät inklusive pumpstationer och tryckstegringar. Vi hjälper även till med underhåll, kundtjänst och fakturering till slutkunder. Samarbete sker med andra verksamhetsområden inom bolaget där vi bl.a. erbjuder tjänster inom drift och underhåll av industrifastigheter, återvinningslösningar samt industrisanering.

Till enheten söker vi någon som vill vara med i arbetet att utveckla vår verksamhet och ge våra kunder högkvalitativ service! Rollen som servicekoordinator erbjuder varierande arbetsuppgifter och dagligen många interna och externa kontaktytor. Med telefon och dator som huvudsakliga arbetsredskap är din främsta arbetsuppgift att leverera service och hitta lösningar åt kunden - Det är du som ansvarar för att kunden är nöjd och bygger ett starkt samarbete.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter
 • Samordna kundservice och abonnentkontakter med hjälp av vårt kundtjänstsystem
 • Ta emot och hantera inkommande ärenden, samt göra självständiga bedömningar av varje ärendes prioriteringsbehov
 • Koordinera ärenden till lämpliga interna och externa mottagare
 • Rapportera om driftstörningar på vår hemsida och ut i verksamheten
 • Orderhantering samt handläggning av utredningsärenden
 • Registrering av nya abonnemang, mätarbyten, mätaravläsningar, ägarbyten, utskick av avläsningskort osv.
 • Ekonomirelaterade arbetsuppgifter som debitering, påminnelser och inkassokrav, samt inläsning av betalning via bank- och postgirofil
 • Posthantering och diarieföring
Kundservice är belagd i Norrtälje och är bemannad på vardagar mellan kl 07 - 17. Du kommer att gå på ett rullande schema. Teamet består av 9 medarbetare och genomsyras av en stark teamkänsla och sammanhållning.

Kvalifikationer
 • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi
 • Tidigare erfarenhet från kundservice och administration
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Erfaren användare av Office 365 och/eller G-suite
Meriterande
 • Erfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter
 • Erfarenhet från order- och ärendehanteringssystemet Edp Future
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och som uppskattar kundkontakt. Du stimuleras av att hantera många parallella arbetsuppgifter och drivs av att sätta mål samt arbeta för att uppnå dessa. Du visar stort engagemang i ditt arbete och vill utvecklas genom att lära dig mer om den verksamhet du verkar inom. Att känna ägandeskap inför arbetsuppgifter och se till att dessa blir slutförda på ett bra sätt i rätt tid, kommer naturligt för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Frida Erlandsson, tfn 0176-208591

Rekryterare Sandra Axlund, tfn 070-3861304
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.