Rörnätstekniker Norrtälje

Rörnätstekniker Norrtälje

I rollen som rörnätstekniker kommer du arbeta med tillsyn, drift och underhåll av vatten-, avlopps- och dagvattenledningar samt dagvattenreningsanläggningar. Du kommer att ansvara för samordning av gruppen tilldelade uppgifter och bistå driftschefen, projektansvarig, teknikchef, kvalitetschef och verksamhetschef med verksamhetsuppföljning och teknikutveckling. Vidare kommer du delta vid arbetsplatsträffar för planering och uppföljning av den operativa verksamheten samt delta i projektkoordinering. I ansvaret ingår även att fortlöpande hålla anläggningarna och rörbussar i ett städat och vårdat skick. I befattningen ingår beredskapstjänst.

Kvalifikationer:
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå
  • B-, BE och C-körkort är ett krav
  • Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska
  • Tidigare erfarenhet av anläggningsarbete eller rörläggning är meriterande
  • Erfarenhet av att köra schaktbil är meriterande
  • Erfarenhet av vägarbeten och arbete på väg-certifikat är meriterande
  • Svetscertifikat för PE-rör är meriterande
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Arbetsledare Anna Larsson, tfn 017-620 85 92
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.