Undersköterska till Solbacka demensboende

Undersköterska till Solbacka demensboende

"Vi gör världen lite bättre, en människa i taget"

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.


Beskrivning av verksamheten

Solbacka är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom. Solbacka ligger i ett lugnt område med naturskön omgivning i Norrtälje. Goda kommunikationer, enheten ligger nära busshållplats. Vardaga driver Solbacka på uppdrag av Sjukvård och omsorgskontoret i Norrtälje kommun och har 64 platser.

Beskrivning av tjänsten
Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje kunds egna behov och önskemål. Tillsammans med kollegor arbetar du för att göra kundernas tillvaro meningsfull och behaglig. Genom ditt arbete är du delaktig i verksamhetens kvalitetsarbete och bidrar med att utveckla rutiner och planering för de arbetsuppgifter som finns på enheten med Vardagas koncept. I dagsläget arbetar vi med fyra veckors grundschema och tjänstgöring varannan helg.


Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnadsarbete. Vi ser det som extra värdefullt om du har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom. En viktig uppgift för alla medarbetare hos oss är att bidra till ett gott arbetsklimat. Vi är alla varandras arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att du som medarbetare hos oss har kunskap i journaldokumentationen och därför bör du behärska svenska språket i skrift väl.


Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.


Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: 70%
Lön: Månadslön
Arbetsplats: Solbacka i Norrtälje
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt ök
Sista ansökningsdag: 2019-09-15
Kontaktperson: Gruppchef Nina Ekwall, tfn 072 396 11 70 nina.ekwall@vardaga.se

Facklig kontakt:Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se


På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.
www.vardaga.se
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se