Timvikarie Natt Solbacka demensboende i Norrtälje

Timvikarie Natt Solbacka demensboende i Norrtälje

"Vi gör världen lite bättre, en människa i taget"

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker timvikarier, både undersköterskor och vårdbiträden

Beskrivning av verksamheten Solbacka är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom. Solbacka ligger i ett lugnt område med naturskön omgivning. Goda kommunikationer, enheten ligger nära busshållplats. Vardaga driver Solbacka på uppdrag av Sjukvård och omsorgskontoret i Norrtälje kommun och har 64 platser.

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska/vårdbiträde. Som medarbetare hos oss arbetar du nära våra boende.
Tillsammans med våra boende skapar du meningsfulla aktiviteter och en trygg och säker vård.


Tjänsten avser timanställning nattetid vid behov.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har arbetat några år inom demensboende eller äldreomsorg. Vi lägger stor vikt på det personliga mötet så har du inte ovanstående men önskar arbeta med människor är du välkommen att söka.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett önskemål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 30/11

För mer information kontakta: Nina Ekwall (nina.ekwall@vardaga.se)

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se