Arbetsterapeut till Solbacka demensboende

Arbetsterapeut till Solbacka demensboende

Nu söker vi på Solbacka demensboende en arbetsterapeut för fast anställning på 80%. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31 juli.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Från oss till dig
 • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Vi har också kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Du arbetar i ett team tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och er uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

I rollen som arbetsterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor. Ofta innebär det att du gör bedömningar och anpassar vardagsmiljön. Du provar också ut och förskriver fysiska och kognitiva hjälpmedel. Du får handleda dina kollegor i rehabiliterande insatser, förhållningssätt, förflyttningsteknik mm. Ofta har du även kontakt med de boendes närstående.

Om Solbacka demensboende
Solbacka ligger i Norrtälje stads utkant. Vi har busshållplats precis utanför. Det finns 64 lägenheter där alla platser är permanenta.
 • Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
 • Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.
  Din erfarenhet och kunskap
  Vi tror att du som söker dig till oss:

  lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg.
  • tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
  • är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv.
  • har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor
  Du är legitimerad arbetsterapeut och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av äldreomsorg. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

  Övrigt
  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
  Sista ansökningsdag: 31 juli, ansökningarna kommer inte börja hanteras förrän 1/8 p.g.a. semestrar.
  Har du frågor? Kontakta gärna: maria.stromberg@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
  Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

  Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

  Ansökan
  Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

  På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
  Mer info
  Område Norrtälje
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
  Typ av anställning Deltid
  Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se