Sweax söker Fastighetsskötare i Norrtälje

Sweax söker Fastighetsskötare i Norrtälje

Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?

Ditt uppdrag

Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor samt lokalvårdsinsatser. Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av åtta kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer. Du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel sedan tidigare och gärna ett extra intresse för grönyteskötsel. Van att hantera en maskinpark, så som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka! Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan


Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 7 aug 2022. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Mer info
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig karin.spang@sweax.se, tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare jimmy.karlsson@sweax.se, tel. 070-085 01 30.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (43 dagar kvar)