Säsongsarbetare inom trädgårdsskötsel till Sweax

Säsongsarbetare inom trädgårdsskötsel till Sweax

Sweax är en proaktiv helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning som har prisats som Gasellföretag år 2014, 2015 och 2016. Vi verkar för att göra livet enklare för kunder såsom bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare och privata fastighetsägare och är idag 30 heltidsanställda Uppsala, Märsta/Norra Stockholm och Norrtälje/Roslagen. Nu söker vi säsongsarbete för vår- och sommarsäsongen.

Om rollen
Arbetsuppgifterna består främst av grönyteskötsel som ogräsrensning, häckbeskärning, gräsklippning etc. Det kan även bli aktuellt med andra förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel som exempelvis mindre reparationer och skräpplockning.


Vi tror att du:

  • Har intresse för trädgårdsskötsel
  • Har god fysik då arbetet kan vara fysiskt krävande
  • Har körkort B
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
Om du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel och vana vid maskinhantering ser vi det som meriterande.

Plats: Uppsala, Märsta eller Norrtälje

Omfattning: Säsongsanställning, heltid och deltid

Perioder: Mars-september. Vi söker både personal som kan arbeta hela denna period samt delar av den.

Ansök
Var noggrann med att ange vilken period, omfattning och ort du är intresserad av i din ansökan. Sweax rekryteringspartner UrbanUrban hanterar samtliga ansökningar och tar första kontakt. Kontakta rekryteringsansvarig Ida Garamvölgyi på ida@urbanurban.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Klicka på loggan för att läsa mer om oss
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 apr (40 dagar kvar)
Visa var