Kundorienterad Fastighetsförvaltare

Kundorienterad Fastighetsförvaltare

Är du en erfaren Fastighetsförvaltare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?

Utifrån kundens och fastigheternas behov skräddarsyr vi förvaltning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Uppdragen hos våra kunder ser olika ut och kan vara allt från unika uppdrag till helhetslösningar med ekonomi, juridik, teknik och fastighetsskötsel. Till vår enhet i Norrtälje söker vi en erfaren fastighetsförvaltare som har ett uttalat fokus på att bidra med konstruktiva lösningar och en hög servicenivå till våra kunder. Vissa uppdrag kan även att finnas i Uppsala och Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
I din roll som förvaltare varierar uppdragen utifrån kunden och fastigheternas behov. Vid mer omfattande helhetslösningar koordinerar du uppdragen och är Sweax personliga kontakt för kunden. För vissa uppdrag är det din kompetens som efterfrågas och med din sakkunskap är du kundens och styrelsens stöd i den långsiktiga förvaltningen och bidrar proaktivt till fastigheternas värdeutveckling och boendes eller hyresgästernas trivsel. Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer att de tjänster som är avtalade levereras i god ordning och enligt tidplan. I samarbete med produktionsledare och fastighetsteam utvecklar och kvalitetssäkrar ni våra kundleveranser. I rollen ingår även nyförsäljning genom att handlägga och besvara anbudsförfrågningar från befintliga och nya kunder.

Ditt uppdrag till kunden kommer bland annat att bestå av:
 • Vara ett proaktivt stöd i den långsiktiga planeringen för fastigheten.
 • Upprätta och följa underhållsplaner.
 • Planering, upphandling och genomförande av underhållsåtgärder.
 • Hålla kontakt med entreprenörer och drift.
 • Leda mindre projekt inom fastighetsunderhåll.
 • Uppföljning av energi och förbrukningsmedia samt aktivt verka för utveckling och
 • förbättringar av kundernas fastighetstekniska system.
 • Ansvara för att myndighetskrav är uppfyllda.
 • Företräda fastighetsägaren el föreningen i kontakter med myndigheter, leverantörer, boenden.
 • Hantering av försäkringsärenden och enklare fastighetsjuridiska frågeställningar.
 • Administration i form av intern och extern rapportering och dokumentering av utförda arbeten.
 • Uthyrning inkl. kontraktsfrågor av lokaler och lägenheter i kundernas bestånd.
Personliga egenskaper och kvalifikationer
Du har en gedigen förvaltarbakgrund och ett driv av att få saker gjorda. Som kundens stöd och sparringpartner bidrar du med trygg och saklig vägledning och du har inga problem med att kommunicera dina förslag på ett tydligt och inspirerande sätt. Jobbet kräver flexibilitet, det går aldrig att förutse vilka frågor som dyker upp under en arbetsdag, så en portion av stresstålighet, prioriterings- och lösningsförmåga är nödvändig. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom fastighet eller bygg, alternativt arbetslivs- erfarenhet som bedöms likvärdigt. Erfarenhet från ett arbete med Bostadsrättsföreningar är starkt meriterande. Du kommunicerar ledigt både i tal och skrift. Har ett intresse för alla fördelar som digital utveckling bidrar med både när det gäller fastighetsteknik och inom administration.
  Att arbeta på Sweax

  Ett mindre familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Varje dag tar vi kraft från våra ledord, ägandeskap, lösningsorienterad, serviceminded och stolt, för att leva upp till vår vision - att göra livet enklare för våra kunder. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårds- bidrag.

  Mer information och din ansökan
  Din ansökan registrerar du på https://jobb.sweax.se/jobs senast den 31 juli. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar ditt cv redan idag, samtidigt som rekrytering under semesterperioden kan ta lite längre tid. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef vice vd Philip Ivarsson, philip.ivarsson@sweax.se, 0708-25 12 86 el rekryteringsansvarig Karin Spång, karin.spang@sweax.se, tel 070-085 01 36.

  Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.
   Mer info
   Område Norrtälje
   Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (47 dagar kvar)