Röda Korset söker en inspirerande teamledare i Norrtälje!

Röda Korset söker en inspirerande teamledare i Norrtälje!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som Teamledare hos Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation - och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! I ditt uppdrag ingår att tillsammans med ditt team värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Ert gemensamma mål är att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen - såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att arbeta med något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikations- och ledarskapsförmåga samt tar ett stort steg framåt i din karriär!

I rollen som Teamledare har du det dagliga ansvaret för ditt teams resultat!

Du är ute med ditt team och värvar nya månadsgivare, men arbetar även med planering, leder verksamheten för teamet och rapporterar dagligen teamets resultat och utveckling till din gruppchef. Du coachar, stöttar och utbildar teamet för att ni ska nå era gemensamma och individuella mål. Som Teamledare fyller du alltså en nyckelroll i vårt arbete med månadsgivarinsamling.

Ansvar som teamledare
 • Värva månadsgivare genom engagerande dialog
 • Vara delaktig i coachning av teamet för att nå de uppsatta målen
 • Delaktighet i planering av verksamheten för teamet och rapportera resultat
 • Hålla individuella coachningssamtal med värvarna i teamet
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att leda och coacha grupper, gärna i samband med värvning eller försäljning
 • Är bra på att engagera och övertyga människor
 • Trivs med att jobba utomhus i alla väder
 • Är öppen, social och positiv - och delar detta med sin omgivning
 • Vill utvecklas och är resultatfokuserad
 • Delar Röda Korsets värderingar
 • Har fyllt 18 år och behärskar svenska språket flytande
Vi erbjuder dig
 • Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
 • Utbildning inom såväl HLR som humanitära insatser, kommunikations- och värvningsteknik
 • Utveckling inom Röda Korsets arbete, ledarskap och teambuildning
 • Att arbeta tillsammans med kollegor som alla brinner för att göra skillnad
 • Fast timlön och trygga arbetsvillkor.
Praktisk information

Lön: 143 kr/h + 12 % semesterbetalda dager

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till fast anställning/Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Arbetsort: Norrtälje

Omfattning: 34 h/v

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 12 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.