Utesäljare med tillgång till egen bil sökes till Norrtälje

Utesäljare med tillgång till egen bil sökes till Norrtälje

Söker du ett deltidsjobb och har en genuin känsla för service och lätt för att skapa goda relationer? Har du körkort och tillgång till egen bil? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta extra som säljare med inriktning florist till Norrtälje/Rimbo.

Rollen som säljare innebär att sälja och förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt. Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker i Norrtälje/Rimbo området. Milersättning utgår och restiden är inräknad i arbetstiden.

Du förväntas att kunna arbeta 18 timmar per vecka, fördelat på dagarna måndag, onsdag, torsdag och fredag, främst på förmiddagen.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du efter processen kommer att bli anställd hos vår kund.

Detta söker vi:
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Godkänd gymnasieexamen
  • Erfarenhet av service, meriterande med erfarenhet inom dagligvaruhandel
  • Du är tillgänglig för uppstart omgående
- Vidare är du social, strukturerad och serviceinriktad
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com