Truckförare sökes till lager i Norrtälje!

Truckförare sökes till lager i Norrtälje!

Vi söker nu dig som vill arbeta som truckförare i Norrtälje. Uppdraget är ett heltidsuppdrag på minst tre månader.

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du att arbeta i produktionen och sköta maskinerna som tillverkar produkten. Man kommer även utföra lagerarbete och bl.a. packa samt iordningställa leveranser. Eftersom en del truckkörning förekommer är truckkort A och B ett krav för denna tjänst.

Uppdraget startar omgående och är på heltid. Uppdraget kommer att vara på minst tre månader med eventuell förlängning.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i produktionsmiljö eller inom lager. Du ska vara arbetshungrig och inte vara rädd för att ta i. Du ska vara van vid att hantera produktionsmaskiner och använda ordersystem. Stor vikt läggs vid personligheten och att du är en lagspelare som vill vara del av ett sammansvetsat team. Behörighet att köra motviktstruck (B1) är ett krav. Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Norrtälje och på ett lätt sätt kan ta dig till arbetsplatsen. Är du en lagspelare som vill jobba i en spännande produktionsmiljö tillsammans med ett bra team är denna tjänst perfekt. Ta chansen och ansök redan idag!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com