Serviceinriktad säljare/projektledare, Norrort

Serviceinriktad säljare/projektledare, Norrort

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje och Göteborg, och utför montage i hela Sverige. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu ska vår klippa i Norrtälje lämna oss för studier och därför söker vi en ny serviceinriktad och strukturerad person som kan fylla hans plats och ta hand om våra kunder i
Norrort.

Försäljning och projektledning

Som säljare tar du emot och besvarar förfrågningar från kunder som kontaktar oss via telefon, e-post och besök. Du gör beräkningar och tar in priser för att skapa hållbara offerter, planerar arbetet för våra montörer och beställer in rätt material i rätt tid. Du projektleder också en stor del av dina egna projekt vilket innebär att du åker på utmärkningar, startar upp montörer, genomför enklare besiktningar, rapporterar och utvärderar med resultatansvar. Dina projekt innefattar flera olika typer av områdesskydd men du börjar med stängsel för villa och industri, för att sedan lära dig andra material som glasräcken, smide, palissader och helhetslösningar med grindar och automatik.

Du har från början till färdigt projekt mycket kontakt med både kunder, leverantörer, montörer och underentreprenörer. Tjänsten innebär stort eget ansvar och för att lyckas måste du vara väldigt serviceinriktad och social. Du måste tala flytande svenska och engelska för att klara den kommunikation som krävs. Dessutom behöver du vara strukturerad, noggrann och bra på att planera och följa upp. I perioder arbetar vi i väldigt högt tempo och därför är det viktigt att du är stresstålig och kan hålla huvudet kallt även i krävande situationer och under tidspress. Du kommer att ta hand om våra kunder i Norrort i första hand och har din bas på kontoret i Norrtälje. Här arbetar du många dagar ensam, men du ingår i ett team med sju andra säljare/projektledare och leds av vår försäljningschef.

Du behöver inte kunna något om stängsel eller områdesskydd – vi lär dig gärna allt du behöver kunna och har löpande internutbildningar efter marknadens krav. Det viktigaste är att du är social, kan driva ditt eget arbete, är sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Är du den vi söker?

Vi tror att du arbetar med någon form av kundservice idag, kanske i butik eller kundtjänst. Du är intresserad av bygg och konstruktion, och kanske längtar du efter en arbetsplats där man hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten, och där du förväntas vara delaktig i det arbetet. Du har lätt för att möta nya människor och forma positiva relationer och jobbar med fart och kontroll.

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till jobb@skandinaviska.nu. Vi har flera tjänster ute så var noga med att märka din ansökan med "Säljare Norrtälje".
Mer info
Kontaktperson Jenny Ekman
Telefon 08-50011530
Email Mejla Jenny Ekman
Område Norrtälje
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stangselbutiken.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm. Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet. I vår e-handel Stängselbutiken gör vi proffsmaterial tillgängligt för alla.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 6000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor, och vi lämnar alltid fasta priser samt fem års garanti på utförda montage.