Elektronikkonstruktör

Elektronikkonstruktör

Det finns nu en unik möjlighet till arbete på ett av världens ledande företag inom högteknologisk kamerateknik för kärnkraftsreaktorer. Ahlberg Cameras har sitt säte i Norrtälje, Roslagen, och letar efter en elektronikkonstruktör med en uppfinningsrik mentalitet, stor nyfikenhet och erfarenhet av analog elektronikkonstruktion.

Om Ahlberg Cameras och tjänsten

Ahlberg Cameras designar och tillverkar kompletta kamerasystem för kärnkraftsindustrin. Kamerasystemen innefattar övervakningssystem med kameror, kablage och styrutrustning för kärnkraftsoperatörer och undervattensinspektionssystem med seismiska beräkningar, svetstillverkning och skräddarsydd mjukvara. Idag använder 40 % av världens kärnkraftsreaktorer Ahlberg Cameras utrustning. Som Elektronikkonstruktör kommer du jobba med smarta, anpassade lösningar för kunder runtom i världen.

Vi letar efter en person som har en akademisk utbildning som elektronikingenjör eller motsvarande inom elektroteknik. Vi önskar att du är nyfiken och brinner för att hitta nya lösningar; en Oppfinnar-Jocke.

I rollen som elektronikkonstruktör jobbar du löpande med att förbättra och utveckla våra produkter, såväl internt som externt tillsammans med konsulter. Du kommer att ta fram tester och dokumentera resultat och fungera som organisationsstöd för produktionen.

För att lyckas i din roll måste du ha erfarenhet av analog konstruktion, analog simulering och ECAD. Därtill bör du ha jobbat med Spice eller LT Spice. En person med bakgrund inom industrin är meriterande, likaså kunskap inom höghastighetselektronik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande arbete med produktutveckling – internt och tillsammans med konsulter
  • Ta fram tester med RnD tekniker
  • Dokumentera resultat
  • Organisationsstöd främst produktion
Kravprofil som Elektronikkonstruktör:
  • Erfarenhet av analog konstruktion och ECAD
  • Erfarenhet av analog simulering
  • Erfarenhet av Spice eller LT Spice
  • Bakgrund inom en industri är önskvärt
  • Kunskap inom höghastighetselektronik önskvärt

Önskvärda personliga egenskaper

Som person är du mycket driven, nyfiken och initiativrik samt känner stor tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Vi söker dig som lätt kan anpassa dig till nya krav och situationer och som är förändringsbenägen. Du har lätt att prioritera ditt arbete och kan se helheter i produktionen och identifiera problemområden. Rollen kräver en god analytisk förmåga.

Vi söker en hjälpsam person som brinner för att lyckas tillsammans med andra. Som Elektronikkonstruktör hos oss måste du vara bra på att samarbeta och kommunicera, samt vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor. Det är viktigt med svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt

Viss kundkontakt och resor kan förekomma i tjänsten. Drogtester och läkarundersökningar förekommer för att få tillträde till kärnkraftsindustrin. Arbete sker på plats i Norrtälje som är huvudkontoret för utveckling.
Mer info
Kontaktperson Catharina Blomberg
Telefon 072-7072555
Email Mejla Catharina Blomberg
Område Norrtälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sajna.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sajna är ett rekryteringsföretag med
verksamhet i Norrtälje. Vi är helt självstyrande och neutrala aktörer och kan därför alltid utveckla och anpassa våra metoder helt efter kraven från våra kunder och deras olika aktuella situationer. Vi är ett kvalitets- och relationsorienterat företag, aldrig volymdrivet.

Vår ambition är att finna kompetent, kreativ och positiv arbetskraft i Roslagen som både vill bo och arbeta här.

Vi har ett stort intresse av utvecklings- och tillväxtmöjligheterna för både våra uppdragsgivares organisationer och medarbetare då vi värnar om Roslagen och dess framtid.