Rosättra Båtvarv söker Möbel- Finsnickare eller Lackerare!

Rosättra Båtvarv söker Möbel- Finsnickare eller Lackerare!

Vi behöver stärka upp med flera kvalificerade hantverkare för att möte efterfrågan på våra Linjettsegelbåtar och servicetjänsterna.

Fin – Möbelsnickare eller Lackerare

Fin – Möbelsnickare eller Lackerare

Tjänsten innefattar produktion och ytbehandling av inredningar i segelbåtar. Du är en noggrann person med god samarbetsförmåga som gillar ordning och struktur på ditt arbete. Du ska ha intresse för snickeriarbete eller ytbehandling. Du skall kunna hantera ett stort eget ansvar och arbetet kommer att vara mycket varierande och utvecklande under året. Är du en noggrann, och självgående person så ger rollen stora möjligheter att utvecklas. Utbildning och erfarenhet utav lackning/snickeri är inte ett krav, bara viljan och tron på att lära sig yrket finns!

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Mer info
Kontaktperson Daniel Gustafsson
Telefon 017676664
Email Mejla Daniel Gustafsson
Område Norrtälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linjett.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rosättra Båtvarv AB

Vi är ett modernt båtvarv med 125 åriga traditioner och ca 30 anställda utanför Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med traditionella metoder och tar även hand om dessa på vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjetter är bra och vi behöver stärka oss för framtiden. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.