Microsoft Dynamics-konsult

Microsoft Dynamics-konsult

Om rollen
Vi söker dig som är van vid att ta fram lösningar och har ett brinnande intresse för förändringsarbete och nytänkande kopplat till IT.
Tjänsten kommer för dig innebära fokus på kundnytta, engagemang och teamwork.
Du kommer både få vara med och utforma samt driva affärsområdet. Du kommer att jobba med såväl affärsprocesser som arkitektur inom Dynamics för att hjälpa kunder att tillvarata den fulla potentialen hos systemet och Microsoftplattformen.

Du är en ambassadör för våra tjänster och vårt varumärke. Till din hjälp kommer du att ha brett stöd från övriga inom organisationen, bestående av produktspecialister, drift- och servertekniker samt programmerare och projektledare.

Det här är du
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom t.ex. systemvetenskap eller affärssystem, och som har arbetat med Dynamics 365 eller AX2012 under ett antal år.

Du är analytisk och kan sätta dig in i kundens verksamhet och behov, likväl som du har en mycket god förståelse för olika affärsprocesser och hur de kan stöttas av Dynamics.

Du kommer ha en rådgivande roll mot kund, och det kommer naturligt till dig att fatta beslut som gagnar kunden.

Du är kommunikativ och trygg i din roll.

För att lyckas som lösningsarkitekt/affärskonsult hos oss behöver du brinna för att göra skillnad hos kunderna och vilja arbeta med molnbaserade lösningar såsom Dynamics 365 Online, Azure m.fl.
Mer info
Email Mejla Rely IT
Område Norrtälje
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.relyit.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda våra medarbetare det bästa av världar – globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Sajna.