Key Account manager

Key Account manager

Om rollen
I rollen som Key Account Manager på Rely IT kommer du ansvara för att bearbeta nya kunder. I det arbetet ingår samtliga delar av säljcykeln, allt från prospektering/marknadsanalys till förhandling och slutförande av affär. Du kommer att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, där du också ansvarar för att upprätthålla kundnöjdheten genom gedigna behovsanalyser, tät återkoppling och presentation av konkreta lösningar baserat på kundens behov.

Du är en ambassadör för våra tjänster och vårt varumärke. Till din hjälp kommer du att ha brett stöd från övriga inom organisationen, bestående av produktspecialister, drift- och servertekniker samt programmerare och projektledare.

Det här är du
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT-branschen. Du har tidigare erfarenhet av att sälja molntjänster/SaaS-lösningar och/eller IT-infrastruktur, och vet hur du kommunicerar affärsnyttan med olika lösningar till kunden. Har du sålt hybrida lösningar är det ett extra plus i kanten. Du har ett etablerat kontaktnät i IT-branschen.

Vi söker dig som drivs av affärer och älskar kundkontakt. För att trivas hos oss behöver du vara resultatorienterad och hålla en hög aktivitetsnivå. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina affärer och kunder. Hos oss är professionalism och tydlig kommunikation ett avgörande verktyg för att skapa goda kontakter, både internt och externt.
Mer info
Email Mejla Rely IT
Område Norrtälje
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.relyit.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda våra medarbetare det bästa av världar – globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Sajna.