Montör sökes till Alukin

Vår kund

Alukin Boats Sweden AB bygger helsvetsade båtar för proffs och människor som älskar skärgården. Sedan 2018 är ALUKIN en del av Nimbus Group som innefattas av flera varumärken i olika segment av premiumbåtar: Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. I koncernen ingår även återförsäljare med fullservicemarinor samt partners i Sverige och i övriga världen.

Om Tjänsten

Vi söker nu en händig montör till deras montageavdelning för nyproducerade båtar i Norrtälje. Arbetsuppgifterna innefattar montage av utrustning och inredning samt leveranskontroll och färdigställande av båtar som ska levereras till våra kunder och återförsäljare. Som båtbyggare hos Alukin arbetar du självständigt där punktlighet, kvalitetstänk och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för att leverera kvalitetsbåtar till Alukins kunder och återförsäljare i tid. Till rätt person erbjuder vi ett självständigt arbete i ett sammansvetsat team i en mycket rolig bransch. Tjänsten är heltid och tillsvidare, månadslön enligt kollektivavtal.

Om dig

För att passa hos vår kund har du en bra förståelse för industri och dess processer och de hänger med i utvecklingen. Du har ett genuint intresse för båtar och fordon. Vi ser gärna att du är en noggrann och händig person som är tålmodig och är lösningsorienterad. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som montör och vet vad jobbet innebär. Erfarenhet inom el och svetsning ses som meriterande. Vi söker dig som är en engagerad och pålitlig lagspelare som värderar ansvar och effektivitet i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är trevlig, social och driven i ditt arbete.

Krav: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Meriterande:
  • Har kunskaper om el i båtar eller bilar, 12V.
  • Har kunskaper av att montera motorer
  • Har kunskaper av att montera navigationsutrustning
  • Har erfarenhet av annat montage arbete som kräver bra slutresultat
  • Kan jobba efter tidsplanering
Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag eller ring Michelle vid ytterligare frågor på 072-969 85 85.
Mer info
Kontaktperson Michelle Larsson
Telefon 0729698585
Område Norrtälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se