Distriktsansvarig säljare till Stockholm/Östra-/Norra Sverige

Distriktsansvarig säljare till Stockholm/Östra-/Norra Sverige

Vil du selge internasjonale varemerker innen smykker og klokker?
Er du levende opptatt av trender og fashion?
Brenner du for salg, og trives best i møte med kundene?

Vi söker nu en säljare med fokus på fackhandel, men du kommer också etablera nya relationer och affärer inom andra branscher. Arbetet innebär kundbesök både i Stockholmsregionen och i de östra och ibland de norra delarna av Sverige.

Som Distriktsansvarig säljare hos Optura ansvarar du för att förstärka vår position i ditt säljdistrikt. Försäljningen består främst av besök hos återförsäljare, men också via andra kanaler såsom telefon, e-mail och mässor. Som säljare hos oss har du kund- och budgetansvar för ditt distrikt.

Vi ser att min 80 % av tiden är på resande fot, via dagresor i
Stor-Stockholm och resdygn med övernattning i övriga distrikt.

Du kommer att arbeta operativt och strategiskt tillsammans med dina kollegor, och du har ett internt stöd av vår support- och marknadsfunktion. Du utgår från hemmet och måste bo i Stockholms-området. Teamet består idag av fem personer och du rapporterar till våran Country Manager.

Vem är du?
Vi tror att du har ett starkt intresse för fashion och trender, och gärna speciellt smycken och klockor. Kanske har du arbetat just med detta tidigare, i en butik eller hos en distributör?

Men framförallt värdesätter vi din erfarenhet av försäljning.

Som person är du positiv och social med en stark drivkraft att utveckla affärer, kundrelationer samt driven av att åstadkomma resultat.

Du uppskattar och har förmåga att läsa av alla sorters kunder och deras specifika behov och får alla att känna sig sedda. Du har förmågan att göra dig till en välkommen besökare var du än hamnar. Genom din kommunikativa förmåga etablerar du långsiktiga kundrelationer och placerar Optura AB som föredragen partner hos nya kunder.

Viljan av att vara del av ett växande familjeföretag bör finnas då du kommer ha en betydande roll i företaget och ingå i det team som ska föra oss in i framtiden.

Du har passion för ditt arbete och vill arbeta i en miljö som präglas av engagemang och utveckling. Du är självständig och van att planera och strukturera ditt arbete.

Du bor i eller nära Stockholm, och bör vara mellan 25 och 45 år.

Intresserad? Ta chansen, att söka ett otroligt spännande arbete i ett företag med starkt fokus på internationella varumärken.

För ansökan maila ann.kristin@optura.no och märk mailet Säljare

Försäljningsjobben innebär fast anställning.

Tillträde efter avtal.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.optura.se
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optura er en av Nordens største distributør av internasjonale merkevarer innen ur & smykker. Selskapet er et familieselskap som ble etablert i 1958, og har drevet virksomhet også i Sverige de senest 17 år. Selskapets hovedkontor ligger i Norge, og derifra server vi mer enn 800 forhandlere i Norden med kvalitetsur/-smykker i alle prisklasser.
Optura har i dag en god posisjon på det svenske markedet, og har totalt ca 30 ansatte i konsernet.

For mer info om hvilke varemerker som inngår i selskapets portefølje, henviser vi til nettsiden www.optura.se