Coach till daglig verksamhet i Norrtälje - Nytida

Coach till daglig verksamhet i Norrtälje - Nytida

Nu söker vi coach till Norrtälje för tillsvidareanställning inom daglig verksamhet. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2019-12-07.

Just nu söker vi dig som som har universitetsutbildning inom socialt arbete och/eller omsorg, exempelvis socionom, beteendevetare, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Du är en person som verkligen vill jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
 • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
 • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag och skobidrag
 • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
Arbetet innebär att stötta personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism, och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer.

Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

Om Norrtäljes dagliga verksamhet
Verksamheten startades för drygt ett år sen och är en relativt liten verksamhet. Den bedrivs i fräscha lokaler på Klövergatan, ca 20 minuters promenad från Norrtälje busstation och endast fem minuter med buss. Du får möjlighet att jobba i en liten men erfaren arbetsgrupp där fokus ligger på att utvecklas och ha kul tillsammans. Verksamheten kan erbjuda många olika typer av aktiviteter som är indelade i olika verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur, Person & Relation. Aktiviteterna bedrivs i grupp eller enskilt allt utifrån individuella förutsättningar och målsättningar. Arbetet är förlagt både inne på verksamheten och ute på exempelvis en praktikplats, ett gym eller i ett badhus.

Verksamheten är även inriktad på hemmasittare och arbetar enligt vår Kliv Ut-metod. Det övergripande målet är att skapa möjligheter för den enskilde att bryta sin isolering och formulera konkreta, realistiska och hållbara mål. Metoden tar sin utgångspunkt i Antonovskys teori om "KASAM", som beskriver vad som skapar känslan av sammanhang och meningsfullhet i livet.
 • Enhetschef: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.
 • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av hund.
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
 • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
 • är ansvarskännande och har en personlig mognad
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst universitetsutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Heltid, mån-fre 8:00-16:30
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-12-07
För mer information kontakta: Verksamhetschef Sara Sondell, sara.sondell@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se