Chef till Kontaktcenter i Norrtälje kommun

Chef till Kontaktcenter i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer som aldrig förr och vi vill vara bäst på service till våra invånare. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt Kontaktcenter.

Kontaktcenter är navet när man vill komma i kontakt med Norrtälje kommun och ger invånare information, vägleder i kommunala frågor och löser även enklare ärenden direkt. Kontaktcenter har också ett övergripande ansvar för att säkerställa tillgänglighet samt att leverera en god kvalitet på service och ge ett gott bemötande till invånare, externa kontakter och medarbetare.
Vi arbetar utifrån Lean-filosofin, och därför är det viktigt för oss att vi alltid arbetar med ständiga förbättringar och att alla arbetar för att utveckla verksamheten - med invånaren i fokus. Allt vi gör genomsyras och utgår från vår värdegrund invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som chef för Kontaktcenter ska du leda enhetens arbete, vilket innebär budgetansvar och personalansvar för ett 20-tal medarbetare. Det finns en gruppledare som stöttar i det dagliga arbetet. Du planerar och ansvarar för kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna. Chefen för Kontaktcenter rapporterar till kommunens kommunikationschef.
Ditt uppdrag innebär att leda den fortsatta utvecklingen av Kontaktcenter med god service och bemötande i fokus. Uppdraget innefattar även ett kommunövergripande ansvar för servicefrågor där du bland annat säkerställer att bemötandet har en hög kvalitet i de kontakter vi har med invånare och kunder genom uppföljningar och dialoger med verksamheterna. I ditt uppdrag ingår även att vidareutveckla de nyöppnade servicekontoren som finns i Hallstavik och Rimbo.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att bygga upp en hållbar och väl fungerande verksamhet av liknande karaktär. Din erfarenhet kan vara från privata näringslivet eller från offentlig sektor. Du behöver tidigare erfarenhet av personal- och verksamhetsansvar.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av politiskt styrd organisation är meriterande.

För denna tjänst behöver du ha mycket god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. Vi vill även att du har goda datakunskaper och ser möjligheter i utvecklingen av verksamhetsdriven IT.

Som chef och ledare hos oss ska du ha en positiv människosyn och utgå från att alla vill och kan bidra till att utveckla verksamheten. Du blir en kulturbärare och uppmuntrar att avvikelser synliggörs och ser det som en möjlighet att göra en förbättring. Dina medarbetare ska ges möjlighet att vara delaktiga, drivande och aktiva i utveckling av verksamheten. Du säkerställer att det är rätt kompetens på rätt plats.
Just nu genomför Kontaktcenter hbtq-certifiering. Genom att hbtq-certifiera verksamheten får kommunen verktyg för att kunna arbeta systematiskt med likabehandling, bemötande och mänskliga rättigheter.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Norrtälje kommun utgör en tredjedel av Stockholms läns yta och har över 60 000 invånare, och sommartid mer än tredubblas antalet genom alla sommarboende. Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Framtiden innebär många utmaningar. För att möta dem och för att nå våra högt uppsatta mål har vi arbetat fram en strategi som bygger på Lean-filosofin, vi kallar den Högre Höjder.
Läs mer på www.norrtalje.se/hogrehojder.
Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Välkommen till oss!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-09-02
Mer info
Kontaktperson Lars Lindberger
Telefon 0176-719 13
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norrtalje.se/
Sista ansökningsdag 2 sept (14 dagar kvar)