Systemtekniker till massatillverkning

Systemtekniker till massatillverkning

Har du ett stort teknikintresse och gillar att lösa problem? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?

Din framtida utmaning
Som systemtekniker säkerställer du driftsäkerheten och arbetar förebyggande med underhållsarbete och driftoptimering. Du kommer att göra olika bedömningar på anskaffning av tekniska utrustningar och investeringar. Du kommer att vara en viktig kugge i organisationen att driva dessa frågor framåt, för att skapa en effektivare och överskådligare underhållsverksamhet. Vidare kommer du också att leda och delta i olika projekt- och teknikgrupper inom underhåll och produktion. Arbetet utförs dagtid och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är utbildad till elektriker med inriktning inom automation eller motsvarande relevant utbildning, där du har god kunskap inom styr- och reglerteknik, signalbehandling och arbetat i Siemens SIMATIC PCS7/S7.

Det är meriterande om du har kunskap inom underhållsplaner samt tidigare erfarenhet av elektriska arbeten på maskiner med styr och drivsystem.

För att lyckas i rollen som systemtekniker behöver du vara en driven, noggrann och engagerad person. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Hallsta pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansök redan idag!
Börja din resa genom att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Data & IT, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hallsta är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Vi driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter med stort fokus på hållbarhet. Våra produkter är klimatneutrala och vårt bruk är idag helt självförsörjande på ånga. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss hittar du närmare 400 medarbetare Vi finns längs den vackra Roslagskusten, 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.