Fiberinstallatör

Fiberinstallatör

Är du händig och social person som söker en varierad arbetsvardag. Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som värdesätter att ha kul på jobbet? Nu har du chansen att ansöka till detta roliga arbete.

Om tjänsten:
Som fiberinstallatör hos oss skall du montera och installera fiber hemma hos kund.

Arbetsuppgifter:
I rollen som fiberinstallatör arbetar du ute på fält hos kunder med fiberinstallationer. Du blir tilldelad uppdrag som du sedan ansvarar för att utföra. I projekten arbetar du med att installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och mycket annat.
  • Arbete ute i fält som fibertekniker
  • Kundinstallationer och montering
  • Dokumentation och rapportering
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Krävs inga förkunskaper
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skift
  • Du har ett B körkort
  • Meriterande om du är certifierad eller har kännedom om fibernätets uppbyggnad.
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du säkerställer att dem blir slutförda med god kvalitet samt enligt uppsatt tidsplan. Därtill har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du löser problem som uppstår och lockas av att finna lösningar på komplexa problem utan givna svar. Vidare har du ett flexibelt förhållnings- och arbetssätt där du kan anpassa ditt beteende till olika personer samt hjälper gärna till med det som behövs.

Övrig information
Start: Snarast möjliga.
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Highscore Entreprenad AB
Område Norrtälje
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://scoreab.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett fullserviceföretag inom mark och anläggning med bred kompetens och toppmodern utrustning.

Vi erbjuder ett slagkraftigt alternativ för både små och stora jobb och har genom åren genomfört en lång rad projekt för både myndigheter och företag liksom för privatkunder.

Score Entreprenad strävar alltid efter att ge dig det bästa resultatet i rätt tid och till rätt pris – det är så vi bygger upp långsiktiga kundrelationer och får nöjda kunder. Vår grundidé är att du som beställare alltid ska känna dig trygg. Vi hjälper dig med vår kunskap i analysen av dina behov och vilka olika alternativ som finns, för att du ska kunna fatta beslut.