Anläggare - Inom Mark och grunder

Anläggare - Inom Mark och grunder

Vi söker en erfaren anläggare som kan hjälpa till att hålla i trådarna på arbetsplatserna. Gäller främst områden som rörläggning,grundläggning, tomtplanering, husgrunder etc. Du är strukturerad,noggrann och kan samarbeta med andra.

Utbildning
  • B-körkort är ett krav
Mer info
Telefon 08-410 79 410
Email Mejla Highscore Entreprenad AB
Område Norrtälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://scoreab.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HighScore Entreprenad AB

– ett fullservice företag med kreativitet , kunskap och kvalitet.

Score är ett företag med många års erfarenhet och kompetens av mark och anläggningsarbeten. Vi erbjuder mångsidiga jobb av alla slag och har genom åren utfört en lång rad av projekt för både privatkunder , företag och kommuner.

Score startade 2009 men inom företagets ledning har vi över 20 års erfarenhet av mark och anläggning. Vi har även en väldig bredd på utbildningar bland våra medarbetare för att kunna åta oss alla olika slags arbeten och lösa problem som uppstår i dem. Som Entreprenör arbetar vi på uppdrag av våra kunder men ibland även för deras kunder. Detta ansvar gör att vi ställer stora krav på oss själva för att stå för noggranna, pålitliga, utbildade och kreativa medarbetare med rätt utrustning. Vi är inom företaget ca 50 fast anställda och har under högsäsong lika många till som säsongsanställda.