VVS-montör till familjärt bolag i Norrtälje sökes!

VVS-montör till familjärt bolag i Norrtälje sökes!

Vill du jobba på ett familjärt bolag som jobbar med klassisk VVS arbete? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba med klassik VVS-arbeten främst med nyproduktioner i form av lägenheter och hus men även fastighetsägare samt privatpersoner.

Din profil

För att passa in i rollen bör du ha:

VVS gymnasieutbildning
Svenska flyttande i tal och skrift
B-Körkort

Som person ser vi gärna att du är glad, social och öppen. Är driven och vill lära dig, noggrann och plikttrogen

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse (gärna omgående)
Placeringsort: Norrtälje
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startades 2003 och har sen dess byggt upp en pålitlig och kompetent VVS-firma med största kundfokus. I dag arbetar ytterligare sex rörmokare i företaget. kunden arbetar för både privatpersoner och företag, stora som små. Och utför allt förekommande inom vvs.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.