Tekniker med relevant el-utbildning sökes!

Tekniker med relevant el-utbildning sökes!

Är du i början av din karrriär och har drömmar om att arbeta på ett stort företag? Är du orädd för att driva på arbete, nyfiken och framåt? Sök denna tjänst nu!

Dina arbetsuppgifter

I din vardag kommer du att arbeta med service och underhåll av lokalnät. Det kan t ex vara att koppla kabelskåp, skarva kablar, felavhjälpning och nyanslutningar av fastigheter m.m. Du kan i din vardag få åka ut och röja undan grenar, träd eller liknande som blåst ner och drabbat ledningar, samt koppla på igen där efter så att allt fungerar igen.
Du kommer även att få arbeta i större projekt, t ex exploatering till nya bostadsområden. Då drar du kablar fram till nya bostäder, byggnader och kontor. Under din upplärningstid kommer du att gå tillsammans med en kollega, större arbeten gör ni tillsammans. Mindre arbeten utför du ensam.
En förmån du har i arbetet är att du kan utgå hemifrån med företagsbil, men du är också inne på kontoret ibland.
Till hjälpmedel i din vardag får du en med iPad. Den används flitigt för tidrappoertering, rapporter på utförda arbeten samt materialrapportering för kommande faktureringar.

Din profil

Krav:

Körkort B
Svenska Tal och skrift
Gymnasial El-utbildning eller motsvarande
Bor i omnejd till Norrtälje

Meriterande:

Engelska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet är ett plus
ESA 14 Certifikat
HLR Certifikat
Arbete på väg

Personligt:

Vi söker dig som har mål, ambitioner och som vill utvecklas. Du är bra på att samarbeta och ser till att arbetet alltid går framåt. Vi ser gärna att du är effektiv och vågar driva på arbetet för att effektivisera vardagen och det som behöver utföras.
Om du är nyfiken och vill framåt är detta ett företag som verkligen kan passa dig, det är olika typer av arbetsuppgifter och finns goda utvecklingsmöjligheter.

Villkor

Arbetstider: 07:00-16:00
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Norrtälje
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget levererar underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag i hela Sverige. De underhåller och bygger elanläggningar och elnät samt utför drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion samt genomför underhållsarbete åt industrikunder.
Dem är 28st som arbetar över Norrtälje, Östhammar & Älvkarleby. Personerna som arbetar idag är beredare, tekniker, & projektledare.
Företaget kan erbjuda dig en stor och stabil arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få utbildningar inom företaget och det finns stor kompetens på plats.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.