Civilingenjör inom produktion sökes

Civilingenjör inom produktion sökes

Brinner du för produktion och ser dig själv som en riktig lagspelare? Då kan denna tjänst vara för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsingenjör hos vår kund kommer du att agera resurskonsult på ett textilföretag. Din roll innebär i grund att utreda produktionsförbättringar. Dina arbetsuppgifter kommer delvis att innefatta:
  • Närvara i processlinjen och gå igenom maskiner (tvätt-enheter)
  • Identifiera problem och genomföra förbättringar
  • Driva igenom förbättringsprojekt och presentera för chef/grupp
Till en början kommer du endast att befinna dig på ett ställe men efter tid då du har utvecklat mer expertis inom området kommer du att resa till andra orter i Sverige för att driva igenom projekt på andra filialer.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjörsexamen inom produktion eller maskinteknik
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom produktion, processindustri, produktionsutveckling, produktionsteknik

Du som söker ska vara en prestigelös och ödmjuk person som gillar att jobba praktiskt. Du kommer att få introduktion på arbetsplatsen men det förväntas att du tar egna initiativ och strävar efter att vara självgående.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Stockholms län, Norrtälje kommun
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.