Dina arbetsuppgifter

Vi söker fyra stycken juniora tekniker till Eltel. Du kommer att få upplärning i hur du utför elmätarbyten på ett säkert sätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Genomföra byten av elmätare
  • Köra med Eltels bilar
Omfattning: heltid

Ort: Norrtälje

Arbetstider: Arbetar 7 dagar, ledig 7 dagar

14.00-20.00, 07.00-20.00, 07.30-18.00

Anställningsform: Konsultuppdrag till våren 2020

Är du personen som är ute efter ett heltidsjobb men vill ändå få mycket ledigt? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Manuellt B-kökort
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Plus om du har erfarenhet av praktiskt arbete
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Eltel. Tjänsten är på heltid, där det kommer vara ett roterande schema mellan teknikerna i gruppen. I denna anställning ingår även att teknikern genomgår säkerhetsutbildningar i form av HLR och ESA. HLR kommer genomföras hos oss på Studentwork och ESA via webben och kommer ta mellan 2- 4 timmar.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är över 8000 medarbetare och är verksamma i Norden, Polen och Tyskland. Som företag arbetar Eltel med att leverera tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnärverk där de erbjuder ett brett och anpassat tjänsteutbud allt från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser.

Eltel är nu med och planerar och utvecklar ett AMR projekt fram till våren 2020 där elmätare för Norrtälje Energi ska bytas ut för att säkra framtidens infrastrukturnätverk. Vill du få in en fot i ett ledande infratekföretag? Då har du kommit rätt!