Projektledare EL

Projektledare EL

I takt med att vi växer söker vi projektledare inom el

Som projektledare hos har du en bred roll där du arbetar med flera olika projekt i olika faser parallellt. Dina arbetsuppgifter varierar och kan innebära allt från projektering & underlag för att ta fram offerter och anbud, inköp, leverantörskontakter, fakturahantering och löpande dokumentation under projektets gång. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt att motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som projektledare och har yrkeserfarenhet som elektriker. Har du tidigare erfarenhet inom CAD är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. Du är van med att ha många bollar i luften och tycker det är roligt att hitta nya tekniska lösningar.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi värnar om varandra och arbetar med varandra som ett lag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobway.com
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & Kylservice AB (ELKYL) är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1981. Idag är vi en helhetsleverantör av leverans, installation, service och reparationer på el- och kylanläggningar inom hela Mälardalen och Stor Stockholmsområdet. Idag är vi 14 anställda och har kontor i Riala i Norrtälje kommun.