Vi söker bilmekaniker till Norrtäljes verkstad

Vi söker bilmekaniker till Norrtäljes verkstad

Vi söker mekaniker eller som vi kallar det Personlig servicetekniker till
Norrtälje. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas.

Dagens bilar är laddade med teknik och i t.ex. en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Dina arbetsuppgifter

Som Personlig servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Till din hjälp har du ett team av ledare och kompetens

Vad kan du och vem är du?

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du tycker om att ge service, kommunicera och trivs att arbeta med människor och teknik. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och är stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga. Det är önskvärt med yrkeserfarenhet från liknande arbete. Det är meriterande om du arbetat med Volvo innan men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande.

Kontaktinformation

Peter Larsson
Servicemarknadschef
0176-756 13
peter.larsson@bilbolaget.nu
Mer info
Kontaktperson Peter Larsson
Telefon 0176 756 13
Område Norrtälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 10 maj (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.