Fastighetsskötare i ett snabbt växande fastighetsbolag

Fastighetsskötare i ett snabbt växande fastighetsbolag

Vi söker nu dig som vill bli fastighetsskötare hos oss på AB-hem. Arbetet är fritt, rörligt och omväxlande. Vi vill att du ska vara självständig och kunna röra dig mellan de fastigheter som vi har i ditt distrikt. Vi söker nu tre personer med placering i närheten av Storvik/Hofors, Gimo samt Lindesberg/Kopparberg.

Du bör kunna åtgärda vardagliga fastighetsåtgärder såsom själv samt tycka om att träffa människor. Du blir vårt ansikte utåt så detta är viktigt.

Exempel på arbetsuppgifter: Kontakt med hyresgäster, ta emot leveranser av vitvaror, fixa droppande kranar eller toastolar, felsökning och bedömning av vitvaror, kontroll av värmesystem, radiatorer, enklare reparationer i hemmet, spacklings- och målningsarbeten, trädgårdsskötsel, trappstädning, avflyttningsbesiktning mm

God svenska i tal och skrift och flytande engelska i tal är ett krav.

Om du har yrkeskunskaper inom el, rör, ventilation eller snickerier är det ett stort plus. Vi vill även att du skall ha grundläggande IT-kunskap så att du kan sköta dator, skrivare, telefon, mail etc på ett bra sätt.

Låter detta som något som passar just dig, så tveka inte att svara på denna annons med CV samt en kort berättelse om dig själv.

Vi kommer inte ha möjlighet att svara på alla ansökningar.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB-Hem är ett litet men snabbt växande fastighetsbolag, som hyr ut ungefär 700 lägenheter i Fjärdhundra, Hasselfors, Odensbacken, Oppboga, Torsåker, Storvik, Guldsmedshyttan, Kopparberg, By, Näs, Hede, Sala, Dannemora, Herräng, Storvik, Hofors, Ockelbo och Bergsjö.