Bli Mobile Climate Controls nya projektledare inom elkonstruktion!

Bli Mobile Climate Controls nya projektledare inom elkonstruktion!

Är du utbildad inom elektronik eller mekatronik och besitter ett gediget elintresse? Är du på jakt efter din nästa utmaning och vill växa in i en spännande roll som projektledare?
På branschledande MCC får du vara med på resan att utveckla klimatsystem för kommersiella fordon. Fortsätt din karriär i en ansvarsfull roll på ett tillverkande bolag.

Information om uppdraget

Mobile Climate Control (MCC) söker nu en elkonstruktör som vill anta utmaningen som projektledare till deras Off-Roadavdelning. På detta internationella företag, med rötterna i Sverige, får du jobba med engagerade MCC-kollegor runt om i hela världen. Du kommer vara stationerad i Norrtälje, men få möjlighet att jobba från andra kontor även utanför Sveriges gränser några gånger om året. Med anledningn av den internationella bredden får du hos MCC chansen att även bredda din kunskapsbank från flera instanser runt om i världen.

I rollen som elkonstruktör driver du flera projekt samtidigt och ser positivt på nya uppgifter som dyker upp löpande. För dig som visar framfötter, ambition och driv finns stora utvecklingsmöjligheter att göra karriär intern på företaget. Med god stämning i en produktiv miljö kommer du garanterat trivas hos MCC!

Du blir en del av den nyaste tekniken inom elektrifieringen i en organisation i framkant. Här räds ingen för nya utmaningar och innovationer. Har du en egen idé eller förslag? Här är det fritt att lyfta dem!

Detta är en rekrytering som hanteras av Academic Work, men där du kommer bli direkt anställd av MCC.

Arbetsuppgifter

Som projektledande elkonstruktör kommer du bli en viktig del av Norrtäljeenheten och ansvara för att driva bolagets elprojekt framåt. Du är den som planerar och svarar på frågor kring eldesign i möte med kund och ser till att ni möter dennes behov på bästa sätt.

Du kommer bland annat att:
  • Designa och specificera bolagets elapplikationer
  • Rita och designa elscheman och kablage
  • Vara ansvarig för felsökning och testning
Du har löpande samarbete med bolagets kunder och kollegor även inom EU och Nordamerika. Har du inte erfarenhet inom samtliga ovan områden? Bli inte orolig - du får lära dig mer på plats!

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning inom elektronik och/eller mekatronik, alternativt några års erfarenhet av liknande roller som denna
  • Erfarenhet av Autocad och/eller Vault, alternativt andra liknande cadsystem
  • Har goda kunskaper i engelska och gärna även i det svenska språket
För att du ska klara av rollen på bästa sätt är det av värde att du jobbat i någon form av koordinerande roll där du agerat den såkallade spindeln i nätet. Med anledning av det tror vi då att du är en person som kan jobba med parallella projekt samtidigt. Det viktigaste är dock att du har koll på eldesign.

Det är meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen och därmed har förståelsen för verksamheten. Meriterande är även om du kan tyska och/eller har kunskaper inom mjukvara.

Du är en person som tycker om kundkontakt och allt var det innebär. Därför ser du till att du har ett brett kontaktnät som ger dig möjlighet att nyttja din sociala sida.
Som person är du även strukturerad, initiativtagande, samarbetsvillig och servicemedveten. Dessa fyra egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, alternativt efter sommaren
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Norrtälje
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MCC:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobile Climate Control utvecklar, tillverkar och säljer kompletta klimatsystem för kommersiella fordon och är branschledande i Nordamerika och Europa. Klimatsystemen innefattar värme, ventilation, luftkonditionering och styrsystem.