Bärgningschaufför

Bärgningschaufför

Vi söker en bärgningschaufför till vår verksamhet i Norrtälje.


Vi utför bärgningar av alla slags fordon, åt privatpersoner, företag, försäkringsbolag och assistanstjänster. Utöver bärgningsverksamheten utför vi även transporter av maskiner, krankörning, samt stödtjänster till specialtransporter.


KRAV:

C-kort


Giltig YKB


Digitalt förarkort


Släpvagns-, eller trailervana


ADR Styckegods


Meriterande:

KRAN-behörighet >18 tm


CE-kort


Vi tror att Du är en stresstålig och problemlösande person som även har en öppen personkemi, då arbetet innebär mycket kund- och leverantörskontakt.


Lokalkännedom i norr stockholm är en fördel, men inget krav.


Tjänsten är heltid, tills vidare med 6 månaders provanställning. Arbetstider är schemalagt, och beredskapstjänst förekommer där det är en fördel om Du bor i Norrtälje eller närområde.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Larsson
Telefon 0176-209332
Email Mejla Christoffer Larsson
Område Norrtälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.roslagsassistans.se
Sista ansökningsdag 26 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Bilbärgarna i Roslagen är ett privat bärgnings- och transportföretag som startades 2006, vi har varit anslutna till olika "varumärken" men valde 2017 att lämna ett långt samarbete bakom oss.

Vi omsätter ca 6 Mkr och är 3 heltidsanställda, och några timanställda.
Vi bedriver all sorts bärgningstjänst, från mopeder och personbilar till tunga lastbilar, bussar och maskiner. Sedan 2014 utför vi även specialtransporter och erbjuder våra kunder även stödtjänster till dessa.

Vi utför uppdrag åt privatpersoner, företag, myndigheter och föräskringsbolag och har även samarbete med SOS International avseende bärgningstjänster.