Skadechef till vår kund i Norrtälje

Skadechef till vår kund i Norrtälje

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Skadechef till vår kund i Norrtälje. Du har personalansvar för sju Skadetekniker samt ansvarar för den dagliga driften, fakturering och schemaläggning. Du rapporterar direkt till VDn.

Din profil

Det är en fördel om du arbetat ett par år som bilplåtslagare, har du tidigare erfarenhet av att ha personalansvar så är det meriterande. Som person är du strukturerad, systematisk, noggrann och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete och du drivs av att göra skillnad. Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Norrtälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju.