Hoppa till innehåll
VPK Packaging AB logotyp

Industrielektriker till VPK Packaging

Ansök nu
VPK Packaging är en ledande tillverkare av wellemballage i Skandinavien. Ett företag som stolt erbjuder innovativa och miljövänliga förpackningar. Företaget drivs i dag av närmare 630 anställda fördelade på sex fabriker i Norge, Sverige och Danmark. VPK Packaging är en del av den belgiska förpackning koncernen VPK som har en årlig omsättning på 15 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter

Som Industrielektriker hos VPK Packaging i Norrköping kommer du att tillhöra underhållsavdelningen som består av nio personer vara två industrielektriker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara felsökning, nyinstallation, förbättringar samt förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kan även bli ansvarig för projekt som innebär bland annat ombyggnationer, dokumentation och programmering i anläggningen. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med problemlösning såväl självständigt som tillsammans med andra. Rollen kan anpassas och formas utefter dina tidigare erfarenheter och din kompetens.

Du kommer även att arbeta med:
  • Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen
  • Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet
  • Inköp av material, reservdelar och instrument vid åtgärdande av fel
  • Kontroll, kalibrering samt felsökning av anläggningens instrument
  • Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte
  • Kontroll/Underhåll av el-anläggning i övrigt
  • Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav
  • Medverka till att anläggningens dokumentation hålls uppdaterad och är korrekt arkiverad
  • Delta och bidra till förbättringsarbetet på siten
  • Beredskap under vissa dagar enligt schema
Tjänsten är skiftgång med tjänstgöring 06.00 till 14.00 ena veckan och 14.00 till 23.00 den andra veckan och då även ledigt på fredagar.

Vem är du?

För rollen som industrielektriker ska du ha gymnasial el-utbildning eller motsvarande grundutbildning och erfarenhet av liknande arbete som beskrivs ovan. Har du tidigare arbetat med installationer, felsökning, service, ombyggnad av maskiner ser vi det som positivt. Du ska även ha en goda datorvana, inneha B-körkort och behärska både svenska och engelska språket i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är en ansvarstagande och strukturerad person med en positiv inställning. Du har även en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående, har ett driv och kan ta egna initiativ. Vi ser att du är flexibel och har en förmåga att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Att du är säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta ser vi som en självklarhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

VPK Group samarbetar i denna rekrytering med Lernia Bemanning i Norrköping. Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2023-05-18. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Vid frågor maila: bemanning.norrkoping@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).
Mer info
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare