Projektledare till Vattenfall i Norrköping

Projektledare till Vattenfall i Norrköping

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Till affärsområdet Service Öst söker vi nu en projektledare med placering i Norrköping. Avdelningen arbetar med anslutningar och mindre projekt inom området nät i Östergötland. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vattenfall arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation som värdesätter lagarbete samtidigt som du i rollen som projektledare har ett eget ansvar och styr din egen planering. Vidare erbjuds du en bred tjänst med varierande vardag, där kontorsarbete och administration i olika system varvas med besök i fält. Tjänsten är belagd i Norrköping men du erbjuds dessutom distansarbete emellanåt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I din roll som projektledare leder du medarbetare samt underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det det ingår kundkontakt, arbetsmiljö och hantering av budget, tidplaner och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.
  • Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.
  • Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.
  • Säkerställa att marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.
Vi söker dig som:
Vill ha ett utvecklande arbete där du leder, planerar och driver igenom olika projekt inom ny anslutningar där kunden är i fokus. Vidare ser vi att du:
  • Är nyfiken på branschen
  • Har grundläggande kunskaper inom Office-paketet
  • Har B-körkort, eftersom att dagsresor förkommer i tjänsten
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenadbranschen och en vana att arbeta administrativt i olika data- och ärendehanteringssystem samt SAP.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. I den här rollen söker vi dig som kan arbeta strukturerat och flexibelt då det stundtals förekommer hektiska situationer. Vi ser även att du har lätt för att ta initiativ och bra på att samarbeta med kollegor och kunder. Vidare är du ansvarstagande, agerar affärsmässigt och har ett stort engagemang för dina uppdrag.

START: Omgående/januari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping, med möjlighet till delvis distansarbete enligt överenskommelse
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss påinfo@pn.se
Mer info
Kontaktperson Marija Biletic
Email Mejla Marija Biletic
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!