Hoppa till innehåll
Sweco logotyp

BI-Konsult till Sweco!

Vill du bli en del av Sveriges mest attraktiva arbetsplats och få möjligheten att forma ett hållbart samhälle genom att skapa verklighet av visioner? Vi söker nu en initiativtagande och nyfiken BI-konsult som vill ansluta till Swecos växandet organisation. Urval sker löpande , så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sweco efter en BI-konsult. Tjänsten är placerad i Linköping/Norrköping men du kommer att få möjlighet att arbeta mot kunder runt om i hela Sverige.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

Att bli en del av Europas ledande arkitektur- och teknikkonsult som idag rankas som drömarbetsplatsen bland unga ingenjörer. Med 20 000 medarbetare i Europa har man möjlighet att erbjuda sina kunder en bredd och unik kompetens för varje sammanhang.

Du erbjuds också att arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco är gemenskapen en viktig del och i relation varandra och till kund hittar man styrkan, nyfikenheten och lösningarna för att komma framåt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i olika projekt tillsammans med kund i Power BI där din främsta uppgift är att ta fram relevant och efterfrågad data till kund. BI är ett växande verktyg som tillämpas i en väldigt bredd utsträckning och utformas på olika sätt baserat på behov och efterfrågan hos varje enskild kund.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer bli en del av många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Du kommer utöver ovanstående att arbeta med:
  • Ansvara för framtagning och förpackning av visualiseringar till kund
  • Producera Business Intelligence tjänster hos kund för att öka förståelsen av dess affärer, marknad och projekt.
  • Bearbetning av nya kunder och projekt
På Sweco arbetar man inte med några säljare utan jobbar istället löpande med ett genomgående kundfokus där kunds behov alltid prioriteras i första hand. Löpande kundfokus blir därför en naturlig del av dina arbetsuppgifter på daglig basis.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleingenjörs utbildning inom relevant område
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete i Power BI
  • Erfarenhet av att jobba med utveckling kopplat till att strukturerar och visualisera data i rapport
  • Svenska & Engelska i tal och skift
Har du erfarenhet av att arbeta i Microsoft Azure ses det som meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Du är nyfiken , initiativtagande och har ett stort engagemang i relation till kund och kollegor. Vidare är du en person som kan arbeta självständigt likväl som i team då arbetsfördelningen kommer variera beroende på projekt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping eller Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Therese Klasén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare