Hoppa till innehåll
Är du en montör med erfarenhet inom bygg, montage eller liknande verksamhet? Då kan du vara den vi söker! Sunsafe Östergötland AB expanderar och vi söker nu en montör för att stärka vårt team.

Om företaget: Sunsafe är ett familjeägt företag som erbjuder försäljning och montage av fönster, dörrar, markiser, inomhus solskydd och garageportar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi fokuserar på helhetslösningar, service, prisvärdhet och kvalitet för våra kunder. Vårt arbetsområde är Östergötland.

Dina arbetsuppgifter: Som montör hos oss kommer du att arbeta med både kundkontakter och montage. Du kommer att vara ansvarig för att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer samt att montera marknadens bästa sortiment till konkurrenskraftiga priser.

Vi söker dig som: Har erfarenhet av någon form av bygg, montage eller liknande verksamhet. Bosatt i Norrköping/ Linköping eller närområdet. Har god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team är mål- och resultatinriktad, samt har en god problemlösningsförmåga

Vi erbjuder: En varierande och utmanande roll inom ett expansivt företag med möjlighet att arbeta med ett brett sortiment av produkter och tjänster.

En arbetsplats som präglas av engagemang, kundfokus och kvalitet som satsar på stöd och utbildning för att du ska lyckas i din roll som montör.

Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till norrkoping@sunsafe.se senast 2023-05-30, märk din ansökan med "Montör Sunsafe".

Välkommen att bli en del av Sunsafe-familjen och bidra till vår fortsatta expansion och framgång i Östergötland!

Observera att urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (21 dagar kvar)

Liknande jobb