Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du arbeta på terminal och är student med sommaruppehåll?

Ansök nu
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%? Då söker vi dig som vill jobba med paketsortering och truckkörning hos vår kund inom paketsortering i Norrköping.

Information om uppdraget:

Om tjänsten

Vi letar efter dig som vill jobba mycket i sommar och vi ser gärna att du även efter sommaren vill jobba kvar hos oss extra vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning.
Arbetstider varierar mellan 06:00 - 15:00 och 08:00 - 16:00 måndag - fredag och är heltid V 28 - 32 samt deltid/extra innan denna period och extra i höst.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ingår i en mindre grupp som kallas supportgruppen, vilket är en grupp som supportar samtliga avdelningar ute på terminalen med olika moment så som att ta hand om skadat gods, gods med fel i sändnings ID, kontakt med förare, supporta förare och administration med paketlistor m.m., detta är en problemlösande och koordinerande roll där man förväntas hugga i där du behövs, terminalens vardagshjältar!
På så vis så kommer din arbetsdag bestå av lastning och sortering av paket, truckkörning, leta efter paket med mera så ingen dag är den andra lik! Tillsammans med ditt team säkerställer du att det dagliga arbetet utförs enligt företagets rutiner och finns till hands för företagets bästa i vardagen och för att få en bild av arbetet lite mer så skulle vi säga att 50% av arbetet utförs ute på terminalen och 50% i system på datorn.

Detta söker vi:

Personliga egenskaper

Krav:
- Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift
- Gymnasieutbildning eller likvärdigt
- Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%
-- Truckkort A

Kvalifikationer:
- Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
- Du har en problemlösande attityd och sporras av dagliga utmaningar i vardagen.


Vi har intervjuer löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare