Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker 8 personer som vill jobba natt och är studenter.

Ansök nu
Vi söker dig som vill jobba mycket i sommar och sen vid sidan av studier eller annat arbete i höst. Passa på att få ett varierande, utmanande och spännande arbete, sök idag!

Information om uppdraget:

OM JOBBET SOM TERMINALARBETARE

Är du en rutinerad lagerarbetare eller ny och hungrig i branschen?, du har oavsett kunskaper i svenska och engelska, letar efter nytt spännande arbete och gillar att jobba med kroppen. Just nu söker vi på StudentConsulting flera lagerarbetare till en välkänd aktör inom paketfrakt i Norrköping. Vill du vara med på den fortsatta resan? Välkommen med din ansökan till oss på Studentconsulting!


ARBETSBESKRIVNING

Ditt pass kommer starta med av lastning och sortering av paket på terminalen men variation förekommer i stor grad och vi önskar att du är hungrig på att hjälpa till där det behövs. Tunga lyft kommer förekomma. Tillsammans med ditt team säkerställer du att det dagliga arbetet utförs enligt företagets rutiner för att komma i mål med dagens sortering och företaget dagliga mål.

Arbetet är förlagt på Natt mellan 00:30 - 06:00 så det är en självklar fördel att vara en nattuggla för att trivas med nattarbete i längden.

Arbetsmoment:

- Packetsortering via band
- Truckkörning
- In-och utlastning

Detta söker vi:

VI SÖKER DIG SOM

- Tycker det är spännande med rollen och branschen i stort.
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studier på minst 50%, Observera att detta måste framgå tydligt i din ansökan.
- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med tjänsten så du bör vara ostraffad.


KVALIFIKATIONER
- Truckkort (A1-A4)
- Svenska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete är inte ett krav men ett stort +


MERITERANDE
- Handdatorvana


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så de till att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare