Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student sökes för extraarbete hos väletablerad blomsterkedja!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Har du ett intresse för växter och blommor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Ta chansen att söka extraarbete till en väletablerad blomsterkedja i Norrköping! Vi på StudentConsulting söker dig som vill starta din karriär genom att ingå i ett otroligt team och skapa nya erfarenheter. Arbetsplatsen är placerad i Norrköping där du kommer att arbeta som butiksbiträde. Uppdraget är till en början ca 4-5 veckor långt men trivs vi med varandra finns möjlighet att fortsätta hos oss i andra konstellationer. Du kommer framför allt att arbeta i kassan och serva kunder och även till viss del vid behov vara ute i butiken och fylla på varor för att se till att butiken är attraktiv för kunderna. Butiken säljer ett brett sortiment av växter och tillbehör för både hem och trädgård, det är därför av betydelse att du har ett intresse och grundläggande kunskaper för detta.

Arbetspassen är förlagda på dagtid klockan 9:00-16:00, torsdagar och fredagar men även andra dagar kan förekomma.

Som anställd hos StudentConsulting kommer du att vara konsult ute i butiken. Du kommer även att ingå i en pool med andra konsulter som anger sin tillgänglighet för att sedan bli inbokade på pass utifrån butikens behov. Tjänsten som butiksbiträde är på deltid där vi ser att du behöver vara tillgänglig för jobb på torsdagar och fredagar men även ha möjlighet att hoppa in på kort varsel vid exempelvis sjukdom. Har du en högre tillgänglighet är detta ett plus.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% eller som har ett annat jobb på minst halvtid. Vi ser att du har ett flexibelt schema och att det går att kombinera dina studier med ett jobb på dagtid samt helger. Har du en längre tid kvar på dina studier är detta även ett plus då vi ser positivt på långsiktiga samarbeten.

Som person ser vi att du:
* Gillar att interagera med kunder och har lätt för att samarbeta med kollegor.
* Är självgående och har en utpräglad känsla för service.
* Har en stark drivkraft och klarar av att arbeta i ett högt tempo.
* Är strukturerad, ordningsam och kan hantera stressiga situationer.
* Besitter grundläggande kunskap om växter.

Meriterande
* Tidigare erfarenhet inom växtbranchen
* Tidigare erfarenhet som butiksbiträde, gärna i kassa
* Har minst ett år kvar av dina studier


Krav
* Studerande alternativt annan sysselsättning på minst halvtid
* Du behöver vara tillgänglig för jobb minst 3 gånger per vecka

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta platserna så fort vi hittat rätt kandidater. Om du känner att annonsen beskriver dig och att du skulle passa in i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan!

Sökord: butikssäljare, kassapersonal

Sökord: butikssäljare, kassapersonal
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com