Junior Energiingenjör till Caverions fortsatta tillväxtresa

Junior Energiingenjör till Caverions fortsatta tillväxtresa

Är du vår näste juniora energiingenjör? Följ med på vår fortsatta tillväxtresa på Caverion, när vi tillsammans når fler av våra kunders energimål.

Information om uppdraget:

Vad ska du göra?

Som junior energiingenjör kommer du att arbeta med energifrågor, energioptimering samt energiavtal. Tillsammans med ditt team så kommer du utföra fysiska analyser av befintliga anläggningar för att vidare rita fram förslag till förbättringar, upprättar lönsamhetskalkyler och prioriterade åtgärdsplaner till underlag vidare till affärsförslag till kund. Du får, tillsammans med kollegor/specialister inom Caverion organisationen realisera och presentera dina idéer inför kommande detaljprojektering, genomförande och uppföljning av resultat.

Vidare med tiden och när du är längre gåendes i arbetsuppgiften så kommer du bli en av företagets sakkunniga inom området energi och hålla arbetsuppgifter och projekt på egen hand.
Du kommer att arbeta med fastighetsägare och små såsom stora företag, där du som energiingenjör är du rådgivande och stöttande internt som externt inför den omställning fastighetsbranschen står inför med ny teknik och uppsatta energieffektiviseringsmål.

Detta söker vi:

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär, troligen har du precis gått ut dina högskolestudier och kanske även hunnit arbeta en stund med liknande arbetsuppgifter.
För att lyckas och trivas tror vi att du är en prestigelös och lösningsorienterad person som kan konsten att agera i nuet med bibehållen fokus på målbilden. Du är ansvarstagande, proaktiv och ha en positiv attityd samt vågar ta tag i problem där du med dit team hittar lösningar på kundens projekt.

Eftersom du många gånger finner dig själv ute hos kunder ser vi även att du har en social förmåga och trivs med att arbeta i team och gentemot kunder. I kunddialoger är du lugn och pedagogisk och eftersträvar alltid att kunden ska bli nöjd. Du kommer till ett framåtlutat bolag vilket gör att vi ser att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och som har ett öga för effektiviserings-och förbättringsmöjligheter. I arbetet kommer det även att förekomma administration och planering vilket gör att vi även ser att du är strukturerad och organiserad.

Din bakgrund

* Du är civil-eller högskoleingenjör eller annan utbildning med inriktning energi, miljö, fastighet, teknik eller liknande.
* Du har ett större tekniskt intresse
* Är strukturerad, drivande och med ett starkt intresse att medverka till att skapa affärer med god lönsamhet med tydliga kundvärden.
* Har lätt för att uttrycka dig såväl på svenska som engelska i tal och skrift. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och uttrycker dig väl bland andra människor.
* Du har körkort för bil.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidare tjänst med inledande provanställning via StudentconsultingGroup, efter 6 månader övergår din anställning till Caverion där du fortsätter kunskapsvägen framåt mot nya spännande mål.
Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbete med goda villkor. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor som är en av många faktorer att våra medarbetare ska trivas och kunna utvecklas i strävan att hålla en hög nivå inom arbetssätt, miljö och hållbara leveranser till kund. Du får möjligheten att vara med och påverka där du gör skillnad!

Lämplig stationeringsort är Norrköping, Linköping, Nyköping eller Västervik.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Om Caverion

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra.

Vill du veta hur? Ta en tur https://smartcity.caverion.com/

Sökord: Energiingenjör, Teknik, Fastighetsutveckling, fastighetsIngenjör

Sökord: Energiingenjör, Teknik, Fastighetsutveckling, fastighetsIngenjör
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se