Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fibertekniker för kunds räkning i Norrköping

Ansök nu
Är du ute efter en tjänst som fibertekniker hos ett väletablerat företag som satsar på sina medarbetare? Är du en driven, kommunikativ och erfaren fibertekniker som bor i Norrköping med omnejd? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Om kunden
Vår kund är ett installationsföretag med gedigen kompetens och erfarenhet inom el, tele, data och stadsnätsbyggande. Företaget har lång erfarenhet inom branschen och bedriver sin verksamhet i enlighet med höga miljö- och kvalitetskrav. Företaget är tillämpar ett ständigt förbättringsarbete för sina medarbetare och är anslutet till kollektivavtal.

Om tjänsten
Vi söker nu för kunds räkning efter en erfaren fibertekniker för arbete i och kring Norrköping. Du som söker ser positivt på nya utmaningar och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Då tjänsten innebär kontakt med företagets kunder är det viktigt att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift samt har B-körkort. För en person med rätt vilja och driv erbjuder vår kund goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta med stadsnät och villaanslutningar i regionen och ingå i team för uppbyggnad och service av optofibernät.

Detta söker vi:

Du är en utbildad och certifierad fibertekniker och kan uppvisa utbildningsbevis. Du är van vid fibertekniska installationsarbeten, dit inräknat både montage, mätning och svetsskarvning. För tjänsten är B-körkort ett krav samt att kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Då delar av ditt arbete sker ute hos kunderna är det viktigt att du som person är serviceinriktad, gillar att samarbeta och har lätt för att skapa relationer. Du är driftig, noggrann och kommunicerar bra på svenska i både tal och skrift.

Det är även meriterande om du innehar utbildning och certifieringar på kabelsystem för koppar/fiber samt har erfarenhet av fiberblåsning och arbeten med stam och FOS.

Som person är du pålitlig, du har ett öga för detaljer och lägger stor vikt i att arbetet du utför håller hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten som fibertekniker är ett konsultuppdrag på heltid för kunds räkning med start löpande eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fibertekniker, CTF, underhåll, reparationer, FOS

Sökord: Fibertekniker, CTF, underhåll, reparationer, FOS
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare