Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör / Kundsupport till DHL Norrköping

Ansök nu
Gillar du service, att ha kunden i fokus och vara spindeln i nätet där det händer? Då har du nog hittat rätt!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundsupport tillhör du det lokala teamet på Supporten och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bemöta DHL’s externa och interna kunder genom diverse administrativa uppgifter inom logistik och transport. Du arbetar i DHL:s interna system och hanterar bokningar, administration av ärenden, felsökning samt problemlösning.

* Bemöta DHL’s externa och interna kunder
* Hantera bokningar och administration av ärenden
* Felsökning och problemlösning

Inom enheten arbetar de ständigt med att vidareutveckla och förbättra arbetssätt och verktyg, och som medarbetare blir du en viktig del av det arbetet. Du driver självständigt de ärenden du tar dig an, men har 3 andra kollegor och specialister i teamet att konsultera vid behov.

Period
Från en omgående start / vid överenskommelse fram till tom fredag V32 och tjänsten är på heltid, finns möjlighet till förlängning och är du student så finns det möjlighet till extra arbete vid sidan av studier framöver men inget krav på att du ska vara student.

Kontorstider.
Här jobbar man antingen 8-16:30 eller 08:30 - 17:00.

Detta söker vi:

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

* Gymnasial utbildning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* God dator- och systemvana
* Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

För att passa in i denna roll och teamet hos DHL är du en engagerad och nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du vågar fråga, är alltid lika mån om dina resultat och är noggrann med kvaliteten på ditt arbete. Du har även förmåga att se detaljer i deras helhet. I rollen är det viktigt att du känner stort ägandeskap och ansvar för ditt arbete och dina kundärenden. Vidare är du en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Slutligen har du god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse


Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tobias Hermansson på Tobias.Hermansson@StudentConsulting.com

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Deras kunder är viktiga för dem och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare