Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Sommarjobba som butiksmedarbetare i Linköping/Norrköping

Ansök nu
Om tjänsten

Vi söker dig som söker ett fartfyllt och inspirerande sommarjobb!

Din roll hos oss på Storesupport kommer innefatta att åka runt till olika butiker för att jobba för våra kunder inom dagligvaruhandeln och byggvaruhus under sommaren i området Östergötland län. Vi erbjuder dig chansen att arbeta i flera olika butiker- och kedjor som ger dig en bred och värdefull kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära varuplock, fylla upp exponeringar, kontrollera datum samt fylla på produkter i hyllorna för att säkerställa att butiken ser snygg och välfylld ut.

Personliga egenskaper

Som person har du god servicekänsla och ett konstnärligt öga för hur produkterna bör exponeras för att på bästa sätt bidra till ökad försäljning. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare krävs det att du är självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är flexibel och trivs därför med varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser med ett högt arbetstempo där du arbetar tidseffektivt och strukturerat. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom detaljhandeln/butiksarbete.

Krav
  • Körkort
  • Tillgång till egen bil
Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning mellan vecka 28-31 på 32/h i veckan. Det finns möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Du kommer vara anställd hos oss på Storesupport men arbeta för vår kund.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare