Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Exotic Snacks söker Distriktschef Östergötland

Ansök nu

Vi ser att det finns stor kommande potential inom segmenten njutningsprodukter med hälsoprofil samt en fortsatt organisk tillväxt för bolaget. I framtiden kan kompletterande förvärv bli aktuella om de bidrar och stärker positionen inom premiumsnacks. Vår vision är att bli den "Ledande snacksleverantören i Norden, inom smak, kvalitet, produktinnovation och hälsosammare njutning".

Vill du bli vår nästa Distriktschef med utgångspunkt Norrköping?
V
i växer på marknaden och har glädjen att utöka vår säljkår med ytterligare en Distriktschef.

Distriktet är mycket välskött och sträcker över Östergötland samt angränsande orter i Sörmland och Småland. Tillsammans med ditt team bestående av Merchandiser ansvarar ni för att förvalta och vidareutveckla distriktet.

Du kommer jobba med välkända varumärken inom kategorin snacks. Vi är marknadsledare inom lösviktssnacks och har en god tillväxt med våra förpackade produkter, Exotic Snacks och Gårdschips. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner. Du kommer ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar tillväxt, du och ditt MRC-team blir en mycket viktig samarbetspartner för våra kunder vilket gör att ni hanterar det mesta från att bygga avdelningar till att ha en nära dialog med handlare och butikschefer. Vi värdesätter våra medarbetare högt och allas insatser syns.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Skapa och utveckla goda affärsrelationer genom strategiska möten med butikerna vilka bidrar till att utveckla kundens försäljning och lönsamhet
 • Säkerställa en god distribution av våra varumärken, jobba aktivt med category och space management i butikshyllan
 • Konceptförsäljning och bearbetning av nya prospect för Exotic Snacks koncept med lösvikt och påsar
 • Sälja in lokala och centrala kampanjer
 • Skapa externa säljytor både för kampanj och ordinarie försäljning
 • Planera och genomföra kategoriprojekt och ombyggnader i butik
 • Vara en teamledare för Merchandiser inom distriktet
 • Aktivt komma med idéer för att utveckla och öka försäljningen på distriktet och vara en ambassadör för både varumärken och företag
Din profil:

För att vara framgångsrik som Distriktschef på Exotic Snacks är du en byggare med slitstarka sulor. Med varmt hjärta, obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Du tar ansvar och förstår att det är du som driver och äger målet. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt du gör. Vi ser att du precis som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

För att lyckas på alla plan är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som:
 • Har minst ett par års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln.
 • Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid.
 • Är driven och resultatinriktad.
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
 • Är kreativ, engagerad och lojal.
 • Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet och samarbetsförmåga inom regionen.
Ansökan

Du blir anställd av Exotic Snacks som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.
Är detta rätt utmaning för dig?

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt ök.
För frågor kontakta Jakob Hemvik, jakob.hemvik@storesupport.se, 070-794 99 50.

OM FÖRETAGET
Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i en koncern som genom de varumärken man äger erbjuder konsumenter produkter inom kategorin snacks. Huvudkontoret är beläget i Länna, strax söder om Stockholm, totalt är vi ca 70 engagerade medarbetare och omsatte 2022, 324 MSEK. Bolagets varumärken Exotic Snacks och Gårdschips har en etablerad och stark position inom sina respektive kategorier på marknaden.
OM VÅRA VARUMÄRKEN
Exotic Snacks är ett marknadsledande varumärket inom nötter och natursnacks. Vi har alltid haft som ambition att erbjuda konsumenten de bästa, godaste och smakrikaste snacksen i världen. Vårt sortiment innehåller därför ett brett sortiment av allt från naturella och kryddade nötter till chokladdragéer och torkade frukter.


Våra premiumchips under varumärket Gårdschips tillverkas hantverksmässigt i vår egen produktionsanläggning i Laholm. Produkterna är helt lokala eftersom potatisen odlas och skördas på åkrarna i anslutning till produktionen i Laholm, medan smakerna kommer från hela världen och produktionen är100% fossilfri.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare