Hoppa till innehåll

Gruppchef SOS Alarm Norrköping

Är du vår nya Gruppchef på SOS Alarm i Norrköping?

Motiveras du av människor och är duktig på att skapa tillit och förtroendefulla relationer, då kanske du är vår nya kollega i Norrköping.

Din vardag som Gruppchef

Vi är ca 70 engagerade medarbetare på centralen i Norrköping.

I rollen som Gruppchef är du en av fyra Gruppchefer som tillsammans med Platschef leder såväl det operativa som det strategiska arbetet.

Du är närmaste chef för SOS-operatörer och har en coachande roll, där du får varje enskild medarbetare att utvecklas samt skapa goda förutsättningar för hela gruppen tillsammans med dina kollegor.

Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, medarbetarutveckling, vara aktiv i schemaläggning tillsammans med bemanningsavdelningen, arbeta med kvalitetsuppföljning och utredning, kompetensförsörjning och rekrytering av SOS-operatör och uppföljning av leverans gentemot kund.

Du ansvarar även för leverans mot verksamhetens mål tillsammans med dina kollegor. I tjänsten ingår intern samverkan både lokalt och nationellt samt med våra externa samverkanspartners och kunder. Du kommer både delta i och driva utvecklingsarbete för centralen och särskilt för den funktion som du ansvarar för. Våra funktioner är Räddning, Dirigering, 112, Teamledare, Handledare, Sjuksköterskor och Trygghetslarm.

Arbetstidens förläggning är som grund dagtid men i din roll som gruppchef kommer du behöva arbeta flexibla tider som varierar utifrån verksamhetens behov, då dina medarbetare arbetar dygnsgående tjänst.

Vi erbjuder dig

Du får möjlighet att gå våra interna ledarutbildningar och andra utbildningar som utvecklar dig i rollen som ledare hos oss. Du får även möjlighet att omge dig med kollegor med ett otroligt engagemang med viljan att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi söker dig

Som vill jobba med människor och som drivs av att coacha och få människor att utvecklas och nå sin fulla potential. Du brinner för ledarskap och att arbeta med människor utifrån ett värderingsbaserat ledarskap. Med din goda samarbetsförmåga, och som en närvarande och trygg ledare kommer du att vara framgångsrik i rollen som gruppchef. Du är strukturerad, har lätt för att engagera och involvera teamet, har lätt för att sätta dig in i processer och identifiera orsak och verkan, samt lätt för att kommunicera i tal och skrift. Stor hänsyn tas till dina personliga egenskaper.
Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet i ledande roller som chef och ledare. Har du erfarenhet av räddningstjänst, trygghetslarm, annan blåljusverksamhet eller larmcentralsarbete är det också meriterande.

Du har förståelse för frågeställningar som uppkommer i en verksamhet som arbetar 24/7/365. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Ditt arbete kännetecknas av ett driv där du bidrar till att utveckla en verksamhet i förändring. Du tar initiativ och driver frågor på olika nivåer i organisationen.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan snarast, dock senast 30 november 2023

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Christian Larsson, christian.larsson@sosalarm.se

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap och totalförsvar. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
SOS Alarm logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Christian Larsson
Telefon

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb

Mjölby
Organisation & ledning
Företagslogga
Mjölby
Organisation & ledning
Företagslogga
Norrköping
Organisation & ledning
Företagslogga