Hoppa till innehåll
Skyltpoolen Region Öst AB logotyp

Fältsäljare/ projektledare Skyltpoolen

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi hjälper små och stora företag, fastighetsägare, butiker och offentlig förvaltning med allt från koncept och design till produktion och montering. Viktigast för oss är våra kunder får ett bra bemötande och en lösning som passar just dem och deras behov. Med lång erfarenhet och duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och garantier. Vår marknad är primärt Östergötland med Norrköping som tyngdpunkt.Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Besöka och underhålla kontakt med befintliga kunder

· Skapa nya affärer genom befintliga och nya kunder

· Ta fram offerter och följa upp

·
Uppföljningssamtal/besök efter leverans

·
Deltaga i olika nätverk/luncherKvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är kommunikativ, har service i blodet och drivs av att skapa bästa möjliga lösningar för våra kunder. Att träffa kunder och bygga relationer ger dig glädje och energi. Att du har erfarenhet av försäljning med goda resultat ser vi som en självklarhet.

Då våra flesta kunder befinner sig i Norrköping är det en fördel om du bor i Norrköping eller med omnejd och fördelaktigt är om du redan idag har ett stort nätverk i Norrköping.

Körkort är ett krav för tjänsten och vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office 365. Har du även arbetat i Fortknox är det meriterande.

Personliga
egenskaper:

Som
person är du affärsorienterad, handlingskraftig samt van att agera proaktivt i ditt arbete. Du är noggrann och har förmågan att tänka från olika perspektiv. Du är trygg i rollen som säljare/ projektledare och trivs med att ha många olika kontaktytor. Att du är lyhörd, noggrann och pålitlig är förutsättningar för att du ska passa in hos oss.

Meriterande för tjänsten är om du har ett brett kontaktnät in om näringslivet i NorrköpingVad Skyltpoolen
kan erbjuda dig:

Vi erbjuder ett utvecklande arbete präglat av frihet under ansvar. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team som gör allt för att leverera det bästa till våra kunder. Skyltpoolen är ett privatägt företag med entreprenörsanda där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Vi arbetar i egna fräscha lokaler i av Norrköping.Liknande Jobb

Skyltpoolen Region Öst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skyltpoolen
i Norrköping är en helhetsleverantör av visuell kommunikation för interiör- och exteriör skyltning. Vi levererar skyltar av olika slag, allt ifrån stora fasadskyltar till namnskyltar, skyltsystem, bil/fordonsdekorer och grafisk formgivning för olika behov.

Vi hjälper små och stora företag, fastighetsägare, butiker och offentlig förvaltning med allt från koncept och design till produktion och montering. Viktigast för oss är våra kunder får ett bra bemötande och en lösning som passar just dem och deras behov. Med lång erfarenhet och duktiga medarbetare kan vi leverera kreativa lösningar med trygghet och garantier. Vår marknad är primärt Östergötland med Norrköping som tyngdpunkt.