UCS IT Solutions söker Säljare för Drift och Nätverk

UCS IT Solutions söker Säljare för Drift och Nätverk


Drömmer du om en karriär som säljare inom IT? Det här är en spännande roll för dig som har erfarenhet av försäljning och ett stort intresse av IT!

Om företaget
Medarbetare hos oss drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Vårt digitala och proaktiva arbetssätt möjliggör att vi är nära våra kunder i deras utveckling. Vi består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby. Vi är övertygade om att vår kultur och värderingar bidrar till stark tillväxt. Därför är vi måna om att hitta rätt individer till vårt team. Våra team består av positiva medarbetare och mycket god sammanhållning. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och privatliv. På UCS IT Solutions verkar vi efter värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang.

Vi ingår i koncernen UCS Group AB. Vårt ledningssystem är FR2000. Ledningssystemet är ISO-liknande, och kraven i standarden hjälper oss att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba med uppsökande försäljning mot nya kunder och nyförsäljning på befintliga kunder, primärt i Östergötland. Dina kunder hittar du genom att delta i affärsnätverk, utnyttja ditt befintliga nätverk och genom vår interna mötesbokare. Du kommer att äga hela säljprocessen, från att bygga offert efter behovsanalys till att kontakta leverantören och vår egen driftavdelning, leverera offert till signering av avtal. Tillsammans med försäljningschef och kollegor kommer du också vara delaktig i att strategiskt utveckla försäljningen av drift och nätverkstjänster. Du har fullt budgetansvar.

Din profil
Vi söker en driven och ambitiös säljare. Vi söker långsiktiga och nära relationer med våra kunder vilket innebär att du ska vara en stark relationsbyggare och gilla att skapa goda samarbeten över tid. Du har erfarenhet av försäljning B2B, gärna tidigare erfarenhet av att sälja liknande drift och nätverkstjänster men ett stort intresse och grundläggande kunskaper kan räcka om viljan att lära är stark. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att jobba i CRM system. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, IT-inventering eller erfarenhet av att hjälpa kunder med deras SharePoint miljö.

Placeringsort Linköping/Norrköping, resor mellan städerna förekommer frekvent.

Du har körkort och tillgång till bil. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi erbjuder
* En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt växande bolag där vi har korta beslutsvägar och har ett stort fokus på individens utveckling.
* Möjligheten att få arbeta med en bred produktportfölj där vi ligger i framkant i vår bransch.
* En arbetsplats med fantastisk stämning där vi bryr oss om varandra och är måna om vår trivsel och välbefinnande.
* Ett generöst förmånspaket med god pensionsplan samt möjlighet till bonus.


Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson, lena.johansson@skill.se alt 0708-52 32 36.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du tycker tjänsten låter intressant.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.