Projektledare till P2 Energi

Projektledare till P2 Energi


Vill du arbeta med energieffektiviseringar och har erfarenhet av värme, kyla och ventilation? Välkommen med din ansökan till P2 energi som ligger i framkant i energifrågor och har visionen av att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval.

Om företaget
P2 Energis uppdrag är att i varje åtagande bidra till en hållbarare värld genom effektivare energianvändning och försörjning. Detta genom smartare teknik-, medieval, ökad kompetens och utnyttjande av de lokala förutsättningarna. Som företag ligger man i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval. Företaget agerar långsiktigt, hållbarhet och en minskad miljöpåverkan är en värdegrund.

P2 Energi arbetar övergripande med hållbar fastighetsutveckling inom områdena värme-, ventilations- och kylteknik och vi erbjuder en bred och djupgående kompetens inom dessa områden. Vi kan ansvaret för hela kedjan från analys/projektering och genomförande till drift och uppföljning. Våra erfarenheter skapar förutsättningarna att se helheten vilket är en av de mest avgörande faktorerna till energieffektiva lösningar. Våra engagemang finns över hela Sverige, bl.a. inom detaljhandeln, kyl- och fryslager samt övriga fastighetsrelaterade klimatanläggningar.

Vår produkt är kunskap och energieffektiviseringar som gör skillnad.Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos P2 Energi driver du projekt inom energieffektivisering och energibesparing. Du driver fastighetsrelaterade energiprojekt hos kunder över hela Sverige med utgångspunkt i Norrköping. Du agerar direkt gentemot kund eller olika samarbetspartners och din huvuduppgift är att säkerställa och ansvara för korrekta teknikval, anlitade underentreprenörer och tidplaner. Du ansvarar också för det ekonomiska resultatet i projektet. Du jobbar med projektens alla faser från uppstart till genomförande och överlämnar sedan projektet till avdelningen för uppföljning och driftsstöd.

P2 Energi erbjuder en familjär arbetsplats där du samarbetar tätt med dina kollegor. Arbetet sker till stor del i team vilket både säkerställer kvaliteten i arbetet och främjar den lärandekultur som P2 värnar om. Arbetsgruppen präglas av ett driv och engagemang där fokus ligger på hållbarhet, både genom att skapa resurseffektiva lösningar för kunden men också en hållbar arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Din profil
Vi letar efter dig som har erfarenhet inom teknikområdena värme, kyla, ventilation eller bygg. Du har goda tekniska kunskaper och en stor vilja att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete. Du är van att själv driva och planera ditt arbete med gott resultat. Kanske har du några års erfarenhet av tekniskt projektarbete, eller en branscherfarenhet ur ett något mer praktiskt perspektiv och känner dig redo att axla en ny roll som projektledare.

Det viktigaste i rollen som projektledare hos P2 Energi är din personlighet. Du har en vilja att kontinuerligt och har ett driv att vilja använda dina kunskaper i praktiken så väl som teoretiskt. Du har ett fokus på hög servicegrad, är ansvarsfull och engagerad och är kommunikativ och flexibel.

För den här tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringsprocessen samarbetar P2 Energi med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvariga rekryterare Anna-Stina Pantzare på mail anna-stina.pantzare@skill.se telefon: 011-470 53 03, alternativt Martina Arrelid på mail: martina.arrelid@skill.se telefon: 011-19 94 72
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.