Energiingenjör till växande P2 Energi

Energiingenjör till växande P2 Energi


P2 Energi växer och söker fler drivna energiingenjörer som vill vara med och skapa hållbara och resurseffektiva energilösningar. Hos P2 Energi blir du del av ett team engagerade och kunniga medarbetare!


Om företaget
P2 Energis uppdrag är att i varje åtagande bidra till en hållbarare värld genom effektivare energianvändning och försörjning. Detta genom smartare teknik-, medieval, ökad kompetens och utnyttjande av de lokala förutsättningarna. Som företag ligger man i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval. Företaget agerar långsiktigt, hållbarhet och en minskad miljöpåverkan är en värdegrund.

P2 Energi arbetar övergripande med hållbar fastighetsutveckling inom områdena värme-, ventilations- och kylteknik och vi erbjuder en bred och djupgående kompetens inom dessa områden. Vi kan ansvaret för hela kedjan från analys/projektering och genomförande till drift och uppföljning. Våra erfarenheter skapar förutsättningarna att se helheten vilket är en av de mest avgörande faktorerna till energieffektiva lösningar. Våra engagemang finns över hela Sverige, bl.a. inom detaljhandeln, kyl- och fryslager samt övriga fastighetsrelaterade klimatanläggningar.

Vår produkt är kunskap och energieffektiviseringar som gör skillnad.
Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med energieffektivisering och energibesparande projekt så är detta en roll för dig. Som energiingenjör hos P2 Energi jobbar du i en konsultliknande roll där du blir engagerad i olika projekt i olika stadier över hela Sverige. Du agerar direkt gentemot kund eller mot olika samarbetspartners. Rollen som energiingenjör hos P2 Energi ger en unik koppling mellan teori och praktik.

P2 Energi stärker nu upp med resurser inom områdena förstudier, energianalyser och utveckling av energiprojekt. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. energiberäkningar, energibalanser samt visst konstruktionsarbete. Arbetet sker med utgångspunkt från P2 Energis kontor i Norrköping men också på plats hos kund vilket innebär resor inom Sverige. Som energiingenjör kommer du att delta i projekt i olika stadier där arbetsuppgifterna blir styrda av inriktning och behov. De mest förekommande arbetsuppgifterna innebär utredningar, förstudier och energianalyser. Du jobbar också med att identifiera besparingspotential inför projektskapande, säkerställa att rätt energiförbrukning nås samt att säkerställa kvalitet och överlämning av resultat. Ytterligare en del av rollen innefattar att upprätta rapportbudget och kalkyler för projekt samt tidplaner och att presentera resultat hos uppdragsgivare. Du agerar bollplank i samråd med beställare gentemot slutkund.

Hos P2 Energi blir du del av en dynamisk arbetsplats som jobbar flexibelt och effektivt. För dig som medarbetare innebär det att du får möjlighet att jobba självgående och med eget ansvar. Arbetsgruppen på P2 Energi är trevlig och stimulerande, där man jobbar ihop och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att alla ska trivas och utmanas till att växa. Hos P2 Energi får du goda möjligheter att påverka din egen utveckling, företagets fokus ligger på att kontinuerligt bli lite bättre för varje dag.Din profil
Det viktigaste i rollen som energiingenjör hos P2 Energi är din personlighet som behöver vara framåt och självständig. Du behöver ha ett fokus på hög servicegrad, flexibilitet och en förmåga att kunna leverera det som krävs för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt på att du har en vilja att utvecklas, har ett driv och en vilja att kombinera teori med praktik.

För att vara aktuell för rollen som energiingenjör ser vi att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Vi ser att din utbildning eller bakgrund kan vara inom ingenjörsområdena teknik, energi eller termodynamik. Kanske har du erfarenhet från en närliggande bransch såsom arbete med bygg- och installationsprojekt, samordning, projektering, konstruktion, maskinteknik, eller som VVS-ingenjör inom områdena kyla, värme och ventilation. Har du erfarenhet av att arbeta med utformning och upphandling av kylkonsulthandlingar är det mycket meriterande.

Din utbildningsbakgrund kan komma från en högskoleutbildning alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet.

För den här tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringsprocessen samarbetar P2 Energi med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvariga rekryterare Anna-Stina Pantzare på mail anna-stina.pantzare@skill.se telefon: 011-470 53 03, alternativt Martina Arrelid på mail: martina.arrelid@skill.se telefon: 011-19 94 72
Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.